Τιμή στον Dustin!

0
Βασίλης Κωνσταντόπουλος
26/06/2013 • 18:25
Τιμή στον Dustin!
  • shares

Σου λέει ο διοργανωτής: «Κάτσε ρε Ρότζερ, έρχεσαι εσύ ο βασιλιάς του Wimbledon με κόκκινες σόλες και βάζεις ιδέες και στους υπόλοιπους; Εσύ πρέπει να είσαι το υπόδειγμα. Όταν λέμε «όλα λευκά», το εννοούμε. Δε θα πετάξουμε για σένα, 120 και βάλε, χρόνια παράδοσης!». Και κάπως έτσι ο βασιλιάς Ρότζερ έσκυψε το κεφάλι και άλλαξε παπούτσια και όσοι θέλουμε να δούμε κάτι το διαφορετικό στο Wimbledon δεχτήκαμε ένα ισχυρό πλήγμα.


Αυτές τις δύσκολες ώρες η ελπίδα ήρθε από Καραϊβική μεριά και απ’ το Τζαμαϊκανό αίμα που κυλάει στις φλέβες του (εντός πολλών εισαγωγικών) Γερμανού Ντάστιν Μπράουν! Ο 28χρονος τον οποίο στο παρελθόν θαυμάσαμε και στο Status Athens Open, έστησε το δικό του πανηγυράκι στο κορτ νούμερο 2, κόντρα στον Λέιτον Χιούιτ! Καταρχάς αγωνιστικό πανηγύρι, ξεσκονίζοντας τον πάλαι ποτέ κραταιό Αυστραλό. Και εν συνεχεία εξωαγωνιστικό.

Κάτι η τζιβάτη κόμη, κάτι ο ανεμικός σωματότυπος μας έκαναν να πιστεύουμε πως μπορεί  να ανακατέψει λίγο τα νερά της παράδοσης του Wimbledon. Δε λέμε ότι θα γίνει ο Aγκασι του 1992 (δεν ξέρει τόσο τένις), αλλά μπορεί με άνεση να κάνει το χειλάκι μας να σκάσει.


Κάποιος Μαναρίνο που τον περιμένει στον επόμενο γύρο να κάνει στην άκρη παρακαλώ! Στηρίζουμε Μπράουν και τον θέλουμε όσο πιο ψηλά γίνεται!

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/09/2019 • 09:03