Οι σφαλιάρες είναι διδακτικές

0
Βασίλης Δούκας
28/07/2013 • 21:02
Οι σφαλιάρες είναι διδακτικές
  • shares

Αυτό πρέπει να ισχύσει και στην περίπτωση του Ολυμπιακού. Οι Πρωταθλητές Ελλάδος σωστά κάνουν και παίζουν δυνατά φιλικά. Αυτά τα παιχνίδια έχουν ως σκοπό το μοντάρισμα και το φανέρωμα των αδυναμιών. Αν επιλέγεις μικρομεσαίες ομάδες που θα της νικάς συνεχώς, δεν θα δεις τις αδυναμίες σου.

Η "σφαλιάρα" από τη Χόνφενχάιμ καλύτερα που ήρθε τώρα, παρά να έλθει στα επίσημα παιχνίδια. Χρόνος υπάρχει να διορθωθούν οι αδυναμίες που έχει ο Ολυμπιακός και σε αυτές πρέπει να δουλέψει ο Μίτσελ με τους παίκτες του.

Ο Ισπανός δεν είχε όλα τα εργαλεία στη διάθεση του τις προηγούμενες ημέρες, αλλά πλέον με τις προσθήκες που έγιναν την τελευταία βδομάδα έχει συμπληρωθεί σε μεγάλο ποσοστό το ρόστερ των "ερυθρολεύκων" (Μένει ο αμυντικός μέσος). Ο Μίτσελ μπορεί από εδώ και μπρος να δουλέψει στην τακτική με τους ποδοσφαιριστές που θα είναι στις βασικές του επιλογές.

Το αποτέλεσμα ενός φιλικού πρέπει να ερμηνεύεται σωστά, γιατί πάντα υπάρχουν πολλοί παράγοντες που τα διαμορφώνουν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε 48 ώρες μετά από ένα δυνατό φιλικό, το ταξίδι ήταν πολύωρο και παράλληλα υπήρχαν και ελλείψεις. Σίγουρα η εικόνα των "ερυθρολεύκων" δεν ήταν καλή, σίγουρα τα κενά ήταν πολλά, αλλά πολλές φορές από την κούραση τα πόδια δεν υπακούν και γίνονται περισσότερα λάθη από ότι πρέπει.

Είπαμε και πιο πάνω, χρόνος υπάρχει...

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/08/2019 • 08:23

Ποιοτικό προβάδισμα για Ντόρτμουντ, Σεβίλλη και Λοριάν (video)

Προβάδισμα νίκης μέσα από ορατά εμπόδια έχουν ως φιλοξενούμενες η Ντόρτμουντ, η Ίλβες και η Σεβίλλη. Ως αουτσάϊντερ παίζουν Άντερλεχτ και Χόμπρο περισσότερο λόγω των πρόσφατων εμφανίσεών τους όχι λόγω της αξίας των αντιπάλων τους