Αρης...απείρου κάλλους!

28/08/2014 • 09:25
Αρης...απείρου κάλλους!
  • shares
«Αν θέλετε να διαλυθείτε και δεν ξέρετε τον τρόπο, επισκεφθείτε το ''Κλ. Βικελίδης''», θα μπορούσε κάλλιστα να αναφέρει ένα φανταστικό διαφημιστικό αυτοκαταστροφής. Αρης...απείρου κάλλους!
 
Και ξέρετε ποιο είναι το χειρότερο απ΄ όλα; Πως ακόμα και σε τέτοιες στιγμές απόλυτης απαξίωσης, δεν επέρχεται ενότητα. Συνήθως, εν μέσω λοιμών, σεισμών και καταποντισμών, οι άνθρωποι ενώνουν τις δυνάμεις τους, προσπαθούν να κάνουν πράξη το «η ισχύς εν τη ενώσει» και όλοι μαζί, έστω για λίγο, να ξεφύγουν από τον κίνδυνο. Πάρτε για παράδειγμα, αυτό της ΑΕΚ. Ακόμα και πριν τον Μελισσανίδη, οι άνθρωποι εκεί κατάλαβαν πως δεν πάει παρακάτω και αποφάσισαν κάτι να κάνουν.
 
Στον Αρη, είναι ικανοί να πετύχουν το ακατόρθωτο. Να μην βρουν πρωτάθλημα για να κατεβάσουν την ομάδα.  Ετσι που πάει το πράγμα οι κίτρινοι δεν θα βρουν θέση ούτε στην ΕΠΣ Μακεδονίας, χαρίζοντας στον εαυτό τους ένα δωδεκάμηνο ρεπό από κάθε ποδοσφαιρική διοργάνωση. Προσωπικά, δεν βλέπω πως θα καταφέρει να επιβιώσει ο Αρης στη Football League, παρά τις υποσχέσεις στις δικαστικές αίθουσες.     
 
Δεν πρόκειται να μασήσω τα λόγια μου. Η Ειρηνοδίκης, είχε απέναντί της μια πάρα πολύ απλή υπόθεση. Μία πτέρυγα που έλεγε πως δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα και πως αποφάσισε να φουντάρει στη Γ΄ Εθνική για να γλιτώσει από τα χρέη και μία άλλη πτέρυγα που εγγυόταν πληρωμές, βιωσιμότητα, συνέπεια απέναντι στο Δημόσιο, ικανοποίηση των εργαζομένων. Και έδωσε μια ευκαιρία σε αυτόν που έλεγε πως μπορεί να πληρώσει. Λογικό ακούγεται. Είναι όμως;
 
Το ερώτημα είναι αν όφειλε, η συγκεκριμένη δικαστίνα, να λάβει εγγυήσεις από τον κ. Σκόρδα για όσα έλεγε, πριν του παραδώσει την ομάδα. Διότι, αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί και μάλιστα πολύ πρόσφατα. 
 
Ο Θεός ας βάλει, επιτέλους, το χέρι του. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/10/2019 • 10:12

Δοκιμασία κορυφής στην Φουεναλαμπράδα

Με όποιο θετικό αποτέλεσμα η Σαραγόσα μένει απόψε μόνη στην 2η θέση της Segunda División. Δεν θα είναι εύκολο στην Φουεναλαμπράδα ΄όπου η γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εντός έδρας σε επίσημα παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο