Η Κοινωνία της επιτυχίας

29/08/2013 • 08:40
Η Κοινωνία της επιτυχίας
  • shares

Το πώς θα καταφέρει, όσο πιο γρήγορα γίνεται, να επαναφέρει την ιδέα της λαϊκής συμμετοχής στις καρδιές των Αρειανών. Η Κοινωνία των λίγων (των ίδιων και γνωστών), πρέπει να μετατραπεί σε Κοινωνία των πολλών!

Τα τελευταία χρόνια η ΚΜΑ, κούρασε τους φίλους της ομάδας. Οι αντεγκλήσεις, το κλειστό club των παραγόντων της και η εσωστρέφεια, οδήγησε στο λυπηρό θέαμα των άδειων καρεκλών στις γενικές συνελεύσεις και στη μικρή συμμετοχή (συγκριτικά με άλλες εποχές) στην κορυφαία διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη διοίκησης στην ΠΑΕ.

Το λουκέτο ήταν και είναι ορατό. Συμπέρασμα;  Ή αλλάζει ή κλείνει! Η προσπάθεια για αλλαγή, λοιπόν, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η πρόσφατη αποδοχή της πρόσκλησης του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος θα εγκαινιάσει το περίπτερο του Φορέα στη ΔΕΘ, αποτελεί το πρώτο μεγάλο βήμα, στέλνοντας το μήνυμα της αλλαγής.

Δεν είναι μικρό πράγμα ο Μπουτάρης, με τη δική του ιστορία στον Αρη, να επιλέγει την ΚΜΑ για να «επιστρέψει» στην οικογένεια του συλλόγου, μετά από πολλά χρόνια αποχής και ίσως αποστροφής. Ο πρώτος πολίτης της Θεσσαλονίκης, δείχνει το δρόμο.

Η δουλειά που θα γίνει τις ημέρες λειτουργίας της Διεθνούς Εκθεσης, αναμένεται ανεκτίμητη. Χιλιάδες επισκεπτών θα έχουν την ευκαιρία να «θυμηθούν» την ΚΜΑ, να γίνουν ξανά κοινωνοί του μηνύματος που εκπέμπει, οι νεότεροι να μάθουν τι σημαίνει αυτό το κίνημα στο εσωτερικό της ομάδας και όλοι μαζί να επιχειρήσουν ένα καινούριο ξεκίνημα. Η Κοινωνία της αποτυχίας, πρέπει να ξαναγίνει Κοινωνία της επιτυχίας. Το μαγικό νούμερο των 10 χιλιάδων ενεργών μελών, να επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο.

Ξέρετε, η συσπείρωση δεν είναι θέμα χρημάτων. Είναι θέμα διάθεσης και πίστης στο όραμα. Θα έλεγε μάλιστα κάποιος, πως τώρα, σε περίοδο κρίσης, είναι η μεγάλη ευκαιρία συσπείρωσης και επανεκκίνησης. Αλλωστε, μέσα από κρίσεις και δυσκολίες οι άνθρωποι ενώνονται.

Υ.Γ: Οι μικροί φίλοι του Αρη, ας μην σπεύσουν να χειροκροτήσουν την ενέργεια του Πολυχρόνη, ο οποίος έφυγε από το σπίτι του, χωρίς την άδεια των γονιών του. Το να πάει κανείς στο «Κλ. Βικελίδης» με αυτό τον τρόπο, δεν είναι ότι καλύτερο. Η ΠΑΕ δεν επιβραβεύει το «σκασιαρχείο» του, αλλά την αγάπη του για την ομάδα. Του δίνει το εισιτήριο, λέγοντάς του: «Ποτέ ξανά, χωρίς τη μαμά και τον μπαμπά».           

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/09/2019 • 07:11

Δόγμα επίθεσης σε Φρανκφούρτη, Βασιλεία και Αϊντχόφεν

Πολλά τα καλά ματς απόψε στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι ομάδες σε Φρανκφούρτη, Αϊντχόφεν, Χετάφε και στη Βασιλεία περισσότερο θα στηριχθούν στις επιθέσεις παρά στην αμυντική τους τακτική. Ξεκάθαρο το προβάδισμα νίκης για. Γιουνάϊτεντ και Ντιναμό Κιέβου