Σκόρδας ή Ηλιάδης

21/05/2013 • 08:29
Σκόρδας ή Ηλιάδης
  • shares

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, αναλύοντας το προφίλ των δύο υποψηφίων:

Ο νυν πρόεδρος, Λάμπρος Σκόρδας, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του, να συνεχίσει στη διοίκηση, καταθέτοντας πλάνο οικονομικής διαχείρισης των εσόδων της εταιρίας, υπογραμμίζοντας σε όλους τους τόνους και με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, πως χρήματα δικά του δεν έχει να βάλει στην ομάδα. Θα κινηθεί, λοιπόν, στην πεπατημένη των προκατόχων του κι ο Θεός βοηθός! Είναι ξεκάθαρο, επίσης, πως αμφισβητεί την οδό υπαγωγής στο άρθρο 99, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται, την ώρα που το άνοιγμα της συγκεκριμένης διαδικασίας έχει ήδη επιτευχθεί. Δίπλα του, δύο νέοι επίδοξοι παράγοντες οι κ.κ Κώνστας και Τσομπανίδης.

Από την άλλη πλευρά ο Δημήτρης Ηλιάδης, με προεδρικό παρελθόν και παραγοντικό μέλλον, υπογράμμισε, πως το μόνο που δεν τον ενδιαφέρει είναι να κάνει «καριέρα» μέσω του Αρη. Δεν έταξε τον ουρανό με τ΄ άστρα, είπε όμως πως θα μπορέσει με δικά του χρήματα να τρέξει την ΠΑΕ, ειδικά τον πρώτο καιρό της θερινής ραστώνης. Προανήγγειλε, χορηγικά έσοδα, ύψους 1,4 εκ. ευρώ και εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, όταν τελεσφορήσει το άρθρο 99 και όταν οι συνθήκες ωριμάσουν. Είναι φανατικός υποστηρικτής της πρακτικής που ακολουθείται τώρα από τους νομικούς για τη συγκεκριμένη υπόθεση, μη ψάχνοντας άλλα μονοπάτια και περιμένει τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου που διενεργείται.

Επί της ουσίας, δηλαδή, οι δυο υποψήφιοι πρόεδροι δεν συμφωνούν πουθενά και επομένως απολύτως δικαιολογημένα, η προσέγγιση που προσπάθησαν να πετύχουν, προ ημερών, προσέκρουσε σε τοίχο.  

Ο κόσμος του Αρη, το προσεχές Σάββατο, δεν έχει απλά να επιλέξει τον επόμενο πρόεδρο της ΠΑΕ, αλλά να διαλέξει το δρόμο που θα ακολουθήσει η ομάδα την επόμενη διετία. Οι διαφορές είναι ξεκάθαρες και η απόφαση δική του.

Υ.Γ 1: Αναμφίβολα η μεγάλη απογοήτευση της συνέλευσης, ακούει στο όνομα Αναστάσης Αβάνογλου. Εδωσε την εντύπωση πως το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν το πώς θα καθαιρέσει τον Σκόρδα και τίποτα παραπάνω. Οσο για τον επενδυτή «βουνό»; Τον έχει, αλλά όχι τώρα! Διέψευσε τους δημοσιογράφους που διέρρεαν τον ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ, όμως χωρίς να το θέλει εξέθεσε και τους κοντινούς του ανθρώπους, στους οποίους μέχρι την τελευταία στιγμή, μιλούσε για σίγουρη κάθοδο στις εκλογές. Ή μήπως δεν είναι έτσι; Το ότι προσπάθησε, δεν αμφισβητείται. Ομως θα ήταν πιο αντρίκιο να μιλήσει για αδιέξοδο (έστω προσωρινό), από το να ρίχνει τη μπάλα στη κερκίδα. 

Υ.Γ 2: Λέτε να δούμε τον Βλάση Τσάκα στα γραφεία της οδού Αλκμήνης; Αν είναι να φέρει και τον Πρίγκιπα μαζί, γιατί όχι; Ο καλός ο Αρης, όλα τ΄ αλέθει!!!

Γράψτε το σχόλιο σας...
20/07/2019 • 08:13

Άμεση απειλή για Γκενκ, Ελσίνκι και Νταντί

Στον τελικό του Βελγικού Σούπερ Καπ η Γκενκ αντιμετωπίζει την Μέχελεν η οποία ως τώρα στα φιλικά παιχνίδια έδειξε καλά στοιχεία και προπάντων ικανόητητα στο γκολ. Δύσκολη αποστολή στην έδρα της πρωτοπόρου Ίλβες έχει η Ελσίνκι ενώ η Λάχτι μπορεί το κάτι παραπάνω στην Βάασα