Όλα για όλα στη Βέροια

25/02/2013 • 08:10
Όλα για όλα στη Βέροια
  • shares

Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά διότι ο Αρης δεν έχει το παραμικρό περιθώριο να κοιτάει πίσω, έστω και στιγμιαία. Το ματς με τον Ολυμπιακό τελείωσε, η ομάδα ηττήθηκε, τελεία.

Επισημαίνω δύο ατάκες κίτρινων ποδοσφαιριστών. Του Τάτου: «Οι στιγμές αυτές, είναι δύσκολες στιγμές για τον Αρη» και του Αγγελούδη: «Στη Βέροια θα τα παίξουμε όλα για όλα»! Αυτή είναι η αλήθεια και μ' αυτή οφείλει να ασχοληθεί η ομάδα την εβδομάδα που ξεκίνησε, ώστε να τα καταφέρει στη πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Ούτως ή άλλως ελάχιστες ήταν οι ελπίδες που έτρεφαν οι άνθρωποι του Αρη για το ματς του «Γ. Καραϊσκάκης». Φάνηκε, παρά το τελικό 2-1, πως η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, είναι τεράστια, επομένως μάλλον σωστά ο Μιχαλήτσος προτίμησε να προφυλάξει παίκτες. Τον Κοέλιο (μόλις έμαθε ότι πονάει, τον απέσυρε από την αρχική ενδεκάδα), ή τον Ζαραδούκα (αλλαγή με τον πρώτο πόνο στη γάμπα).

Μπορεί να φανεί παράξενο, όμως το β' ημίχρονο χρησιμοποιήθηκε περισσότερο, προκειμένου να «κλειδώσει» η ενδεκάδα της Βέροιας, παρά για οτιδήποτε άλλο! Αλλωστε παρά την κάμψη στην απόδοσή του, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να σημειώσει κι άλλα τέρματα και θα το είχε πραγματοποιήσει, εάν δεν ήταν άστοχος ή σε άλλες περιπτώσεις, αν δεν έβρισκε μπροστά του, τον Διούδη.

Ο Αρης, έχει μπροστά του μία ολόκληρη εβδομάδα, προκειμένου να προετοιμαστεί για ένα ματς που παραπέμπει στην αρχαία Ελλάδα! «Ή ταν επί τας», μοιάζουν να λένε οι κίτρινοι, «μολόν λαβέ», θα μπορούσαν να απαντήσουν οι Βεροιώτες. Το μόνο βέβαιο είναι, πως την ερχόμενη Δευτέρα το βράδυ, η μακεδονική πόλη θα ντυθεί στα κίτρινα. Αυτό λένε οι πληροφορίες και ο συναγερμός, χτυπά κόκκινο. Μόνο που όσο και να βοηθά ο κόσμος από την κερκίδα, δεν είναι αυτός που παίζει μπάλα. Οι παίκτες του Μιχαλήτσου, θα πρέπει να αποφασίσουν, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο, πως ήρθε να κερδίσουν μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μόλις 70 χιλιόμετρα από τη φυσική τους έδρα.  

Υ.Γ: Ο τρόπος με τον οποίο εκφράστηκε ο Μίτσελ για τον Τάτο, δείχνει ότι τον θέλει μαζί του, το καλοκαίρι, στο λιμάνι. Καλό αυτό για τον Τάτο, κακό όμως για τον Αρη. Αλλά μέχρι τότε, υπάρχει χρόνος. Τώρα, προέχουν άλλα....

Γράψτε το σχόλιο σας...
25/08/2019 • 08:15

Ακλόνητα φαβορί με προϋπόθεση τα γκολ, Ρόμα, Σίτι, Παρί και Σταντάρ Λιέγης

Καλές ομάδες στο επιθετικό κομμάτι καλούνται να αντιμετωπίσουν προκειμένου να νικήσουν η Ρόμα, η Μίλαν, η Μάντσεστερ Σίτι και η Σταντάρ Λιέγης. Πολύ πιο ανταγωνιστικά τα ματς στο Μόλντε της Νορβηγίας, στην Τουν της Ελβετίας και στο Τσβόλε της Ολλανδίας