Τραγικός απολογισμός

17/12/2012 • 12:55
Τραγικός απολογισμός
  • shares

Πλέον, το κάθε ματς που περνά, δεν ξανάρχεται και όσο η ομάδα δεν μαζεύει τους βαθμούς που πρέπει, ο κλοιός θα σφίγγει ολοένα και περισσότερο. Αυτή είναι η πραγματικότητα, τόσο σοβαρή είναι η κατάσταση και όποιος δεν δίνει την πρέπουσα προσοχή ή έχει άγνοια του κινδύνου που έρχεται ή εθελοτυφλεί.

Στο πλαίσιο αυτό, οφείλει και ο Λούκας Αλκαράθ, να κοιτάξει κατάματα την πραγματικότητα και να προσαρμοστεί στις συνθήκες της ομάδας. Το ότι μαθαίνει τώρα τους παίκτες, δεν δικαιολογεί κινήσεις σαν αυτή της περασμένης αγωνιστικής, βγάζοντας εκτός αποστολής τη μισή ομάδα! Παπαζαχαρίας, Καπετάνος, Νταμαρλής, Ασλανίδης, Γκέσιος, Κανούλας, είδαν το ματς με την Ξάνθη από την κερκίδα. Εξι ποδοσφαιριστές οι οποίοι, κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος, υπήρξαν βασικοί (άλλος λίγο, άλλος πολύ) και το μόνο βέβαιο είναι πως μπορούν να δώσουν λύσεις. Και το ερώτημα είναι γιατί έγινε αυτή η κίνηση;

Το ότι ο Αρης είχε σχετικά καλή εικόνα, κόντρα στην Ξάνθη, δεν δικαιώνει την παραπάνω επιλογή του προπονητή. Ο ίδιος ο Αλκαράθ, είπε μετά το τέλος του ματς, πως τώρα αξιολογεί το υλικό και πως θα προσπαθήσει να δώσει σε όλους τις ευκαιρίες που τους αναλογούν. Μόνο που δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου για όλες αυτές τις δοκιμές που σχεδιάζει….

Ο Αρης βρίσκεται σε διαδικασία «πολέμου» και συνεπώς χρειάζεται όλους τους «στρατιώτες» έτοιμους για το μέτωπο! Στρατιώτης δυσαρεστημένος, δεν πολεμά καλά. Ας ελπίσουμε, πως κατά τη διάρκεια της διακοπής, ο Ανδαλουσιάνος να αναθεωρήσει κάποιες από τις απόψεις του.

Οσο για το ματς; Καλή εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα, ευκαιρίες που χάθηκαν από απειρία, κίνδυνος, εξαιτίας του Ονουάτσι, ακόμη και με ήττα. Κάποιοι, ίσως δουν το ποτήρι μισογεμάτο, κάποιοι άλλοι μισοάδειο. Σημασία έχει τι γίνεται από εδώ και πέρα. Για την ακρίβεια, μετά την Καλλιθέα….                                

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/07/2019 • 07:03

Στην Ευρώπη σκέφτονται Βασιλεία, Κοπεγχάγη και το γκολ η Αλγερία με την Σενεγάλη!

Δύσκολα να βρούμε φαβορί στον τελικό του Άφρικα καπ αν και η Αλγερία είναι σε θέση να δώσε ρυθμό δείχνοντας πιο ικανή στο γκολ. Οι προσεχείς Ευρωπαϊκές προκλήσεις πιθανόν να επηρεάσουν με διαφόρους τρόπους απόψε τη Βασιλεία με την Κοπεγχάγη