Το... αυτονόητο "μένουμε και μαχόμαστε"

0
Νίκος Τζουάννης
28/02/2015 • 15:55
Το... αυτονόητο "μένουμε και μαχόμαστε"
  • shares

Το πρώτο που κρατάμε είναι η κατηγορηματική διάψευση από την πλευρά του ισχυρού άνδρα των Πράσινων στα ευφάνταστα σενάρια και δημοσιεύματα που εξ' αρχής δεν είχαν καμία βάση και έκαναν λόγο για αποχώρηση του Παναθηναϊκού από το πρωτάθλημα. Μπορεί οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού να είναι συναισθηματικά φορτισμένοι- και έντονα προβληματισμένοι- από όλα όσα έγιναν πρόσφατα, ωστόσο γνωρίζουν πολύ καλά ότι τέτοια παράτολμη κίνηση θα ήταν καταστροφική για τον σύλλογο και θα "γκρέμιζε" όλα όσα με πολύ κόπο και ιδρώτα προσπαθούν στη διοίκηση του Τριφυλλιού τα τελευταία χρόνια.

Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα παραμένουν και δεν αφήνουν τους Πράσινους να πάρουν ανάσα, ωστόσο οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό επέλεξαν πριν από λίγα χρόνια το δύσβατο μονοπάτι και όχι τον εύκολο δρόμο της ...διάλυσης. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός είχε φτάσει κοντά στο ...κραχ και τώρα που έχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου και οικονομικής εξυγίανσης, οι Πράσινοι σε καμία περίπτωση δεν θα πέταγαν λευκή πετσέτα.

Το "μένουμε εδώ και μαχόμαστε" είναι και το αυτονόητο και ασφαλώς δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό των Πράσινων το ενδεχόμενο αποχώρησης... 

Το δεύτερο σημαντικό που ειπώθηκε αφορά την ακραία σκέψη - και μόνο σκέψη- για δημιουργία νέου πρωταθλήματος, ενώ ο κ. Αλαφούζος ξεκαθάρισε πως οι Πράσινοι θα ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερλιγκ και θα ζητήσουν την εξάλειψη της ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ο Γιάννης Αλαφούζος φάνηκε διατεθειμένος να έρθει σε ευθεία ρήξη και με την κυβέρνηση, ζήτησε για άλλη μια φορά ισονομία, ενώ ήταν καταγγελτικός για τη στάση κάποιων αξιωματούχων της Αστυνομίας στο ντέρμπι. 

Γράψτε το σχόλιο σας...