Ακολουθώντας τον δρόμο της αλήθειας...

0
Νίκος Τζουάννης
22/05/2014 • 22:23
Ακολουθώντας τον δρόμο της αλήθειας...
  • shares
Από την στιγμή που ανέλαβε το πόστο του στο Τριφύλλι έχει ακολουθήσει τον δρόμο της αλήθειας και είναι πάντα ειλικρινής όταν απευθύνεται στον κόσμο της ομάδας.

Τι πιο εύκολο από τις ψεύτικες ελπίδες και τα μεγάλα λόγια; Όμως ο Νίκος Νταμπίζας έχει μάθει να μιλά τη γλώσσα της αλήθειας και προτιμά τον ρεαλισμό... Αν και έκανε καλά τη δουλειά του και το ποσοστό επιτυχίας στις μεταγραφές ήταν εντυπωσιακό, ο τεχνικός διευθυντής των Πράσινων παραμένει προσγειωμένος και προσηλωμένος στον στόχο του. Γιατί γνωρίζει ότι - και ο ίδιος και η ομάδα- είναι στην αρχή αυτής της διαδρομής...  

Η λέξη πρωτάθλημα ακούστηκε αρκετές φορές στην αίθουσα Τύπου του «Απόστολος Νικολαΐδης», ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής των Πράσινων κράτησε και πάλι τον πήχη χαμηλά και απέφυγε τις ...υποσχέσεις τίτλου. Άλλωστε ταπεινά άρχισε και η πρώτη του σεζόν στον σύλλογο και κατέληξε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και στο «χρυσό» εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η πρώτη είδηση που βγήκε είναι η ...πόρτα που έριξε ο Παναθηναϊκός σε ξένους συλλόγους για τρεις ποδοσφαιριστές. Το «δεν πωλείται» παραμένει για τον πρώτο σκόρερ του Τριφυλλιού, Μάρκους Μπεργκ, ενώ οι Πράσινοι δεν μπήκαν στη διαδικασία να συζητήσουν με ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για τους Καπίνο και Χουχούμη.

Ο Νταμπίζας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Γιώργου Καραγκούνη και αποκάλυψε ότι ο «Κάρα» ενδιαφέρει τους Πράσινους, ουσιαστικά «έκλεισε» το θέμα- Νίνη, έδωσε απόλυτη προτεραιότητα στην υπόθεση ανανέωσης συμβολαίου του Ζέκα, στήριξε Μπαϊράμι και Πέτριτς και μίλησε για την μεταγραφική πολιτική που θα ακολουθήσει το Τριφύλλι αυτό το καλοκαίρι.

Το μπάτζετ δεν θα ...εκτιναχθεί, καθώς τα οικονομικά προβλήματα παραμένουν και οι Πράσινοι οφείλουν να σκεφτούν το μέλλον του συλλόγου. Άρα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσουν να περιορίσουν το ρίσκο στο μεταγραφικό παζάρι και θα κινηθούν με μεγάλη προσοχή για τους λίγους και εκλεκτούς που θα αποκτηθούν.
Γράψτε το σχόλιο σας...