Δεν θα λείψει σε κανέναν ο "Σίφο"

Το βράδυ του Σαββάτου ο Γκόρντον Σίλντενφελντ υποστήριζε σε δηλώσεις του ότι επιθυμεί να παραμείνει στον Παναθηναϊκό ( κάτι που είχε πει αρκετές φορές και στο πρόσφατο παρελθόν) και το πρωί της Δευτέρας τόνιζε στους ανθρώπους του Τριφυλλιού ότι αποφάσισε να γυρίσει στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους.
0
Νίκος Τζουάννης
28/04/2015 • 20:28
Δεν θα λείψει σε κανέναν ο "Σίφο"
  • shares
Το βράδυ του Σαββάτου ο Γκόρντον Σίλντενφελντ υποστήριζε σε δηλώσεις του ότι επιθυμεί να παραμείνει στον Παναθηναϊκό ( κάτι που είχε πει αρκετές φορές και στο πρόσφατο παρελθόν) και το πρωί της Δευτέρας τόνιζε στους ανθρώπους του Τριφυλλιού ότι αποφάσισε να γυρίσει στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους. Προφανώς μόνο ο ίδιος θα μπορέσει να απαντήσει στο ερώτημα πως άλλαξε απόφαση από τη μια ημέρα στην άλλη... Πάντως το Τριφύλλι έκανε στον Κροάτη αμυντικό μια προσφορά- υπέρβαση για τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου και περίμενε όσο έπρεπε τον έμπειρο στόπερ, προκειμένου να μην γίνει ...σίριαλ η υπόθεση και παράλληλα χαθεί πολύτιμος χρόνος. 

Η απόφαση του Σίλντενφελντ είναι καθαρά προσωπική και δεν τίθεται θέμα χρημάτων, αφού στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ θα πάρει την επόμενη τριετία σχεδόν το ίδιο ποσό που του πρόσφερε ο Παναθηναϊκός. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός έκανε την επιλογή που θεωρεί ότι είναι η πιο σωστή για τη ζωή και την καριέρα του και οι Πράσινοι πηγαίνουν για ...άλλους. Πλέον ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών και αν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού κάνουν τις σωστές επιλογές το καλοκαίρι, τότε ο "Σίφο" δεν θα λείψει σε κανέναν. 

Ασφαλώς και προτιμούσαν οι Πράσινοι να παραμείνει ο αξιόπιστος Κροάτης στην ομάδα, όμως η αγορά είναι γεμάτη με καλά και ποιοτικά στόπερ και είναι πλέον στο χέρι του Τάκη Φύσσα και του Λεωνίδα Βόκολου να βρουν ισάξιο - αν όχι καλύτερο - κεντρικό αμυντικό από τον Σίλντενφελντ, ώστε να καλύψουν το κενό που θα αφήσει στα μετόπισθεν. Έχω την εντύπωση πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν θα δυσκολευτούν πολύ για να βρουν τον νέο ηγέτη της άμυνας του Τριφυλλιού, αφού υπάρχουν στην ποδοσφαιρική αγορά αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στόπερ, ενώ και το ποσό που διαθέτουν για την απόκτηση του αντι-Σίλντενφελντ είναι αρκετά υψηλό για τα οικονομικά δεδομένα της εποχής. 
Γράψτε το σχόλιο σας...

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, 20:30

Live