Ο οικονομικός έλεγχος και η απόφαση...

0
Νίκος Τζουάννης
28/11/2013 • 20:53
Ο οικονομικός έλεγχος και η απόφαση...
  • shares

Ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού τμήματος εκδήλωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο την πρόθεση του να βοηθήσει τους Πράσινους σε αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή. Μετά την τεράστια προσφορά της οικογένειας Γιαννακόπουλου στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, αλλά και τον Ερασιτέχνη, είναι πλέον ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει βοήθεια και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν είναι μόνος του σε αυτή την υπόθεση. Έχει βρει ξένο επενδυτή και τον έχει πείσει ότι αξίζει να ενδιαφερθεί για την ΠΑΕ.

Αυτή τη φορά δεν υπάρχουν ...πρίγκιπες και δράκοι, αλλά ένας άνθρωπος που αποδεδειγμένα αγαπά τον Παναθηναϊκό και θέλει να βγάλει την ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο. Μόνο που αυτή η ιστορία δεν πρόκειται να τελειώσει σε λίγες ημέρες. Χρειάζεται χρόνος για τη μελέτη και ανάλυση των οικονομικών δεδομένων και όλα θα εξαρτηθούν από τα συμπεράσματα που θα βγουν από τον έλεγχο που θα αρχίσει τις επόμενες ημέρες. Αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο ξένος επενδυτής κρίνουν ότι είναι βιώσιμο το χρέος, τότε θα κάνουν το επόμενο βήμα και θα επενδύσουν στην ΠΑΕ.

Τα πράγματα είναι απλά λοιπόν σε αυτή την υπόθεση. Αν τα χρέη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Τριφυλλιού δεν είναι δυσβάσταχτα για τον Γιαννακόπουλο και τον «συμπαίκτη» του, τότε ο Παναθηναϊκός θα γυρίσει σελίδα και θα μπει σε μια νέα εποχή οικονομικής σταθερότητας.

Ο κόσμος είναι λογικό να αγωνιά, ωστόσο χρειάζεται υπομονή και σύντομα όλα θα ξεκαθαρίσουν. Το πρώτο βήμα έγινε και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός έχει πλέον δίπλα του έναν ισχυρό σύμμαχο... 

Γράψτε το σχόλιο σας...