Η σωστή αντίδραση την κατάλληλη στιγμή

0
Νίκος Τζουάννης
30/08/2013 • 22:50
Η σωστή αντίδραση την κατάλληλη στιγμή
  • shares

Έγιναν αρκετά λάθη στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης και από τους παίκτες και από το τεχνικό επιτελείο, αναλύθηκαν μέσα στην εβδομάδα από τον Γιάννη Αναστασίου και πλέον οι Πράσινοι πρέπει να δείξουν το βράδυ του Σαββάτου στη Λεωφόρο πως έγιναν πιο σοφοί από εκείνη την άσχημη βραδιά. Χρειάζεται η σωστή αντίδραση μέσα στο γήπεδο για να ξεχαστεί αυτό το ατυχές αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Το παιχνίδι κόντρα στη Βέροια, είναι η ευκαιρία που ζητούσαν οι Πράσινοι για να αφήσουν πίσω τους το βαρύ αποτέλεσμα της 2ης αγωνιστικής. Απέναντι σε μια ομάδα που έχει παρουσιάσει καλό πρόσωπο στις δύο πρώτες αγωνιστικές, το Τριφύλλι καλείται να παρουσιαστεί σοβαρό, πειθαρχημένο, με σωστή νοοτροπία και αυτοσυγκέντρωση για να πάρει τους τρεις βαθμούς. 

Όλα τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες και η αναμέτρηση με τη Βέροια είναι επικίνδυνη. Ο αντίπαλος έχει το «όπλο» της ψυχολογίας και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ υπάρχει αλλαγή προπονητή μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Στεφάνοβιτς.

Σημαντική η απουσία του Γκόρντον Σίλντενφελντ, ωστόσο ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος μπορεί να καλύψει το κενό του Κροάτη. Θετικό ότι ο Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται πλέον στην επιθυμητή κατάσταση για να αρχίσει το παιχνίδι, ενώ μικρή και ευχάριστη έκπληξη είναι η παρουσία του νεοαποκτηθέντα Αμπντούλ Ατζαγκούν στην αποστολή.

Η νίκη είναι γιατρικό για τον Παναθηναϊκό και ο Γιάννης Αναστασίου πολύ σωστά επαναλαμβάνει πως όλα εξαρτώνται από την ομάδα του. Αν οι Πράσινοι παρουσιαστούν όπως πρέπει στο «Απόστολος Νικολαΐδης», έχουν καθαρό μυαλό και εφαρμόσουν τις οδηγίες του προπονητή τους, τότε οι τρεις βαθμοί θα γίνουν δικοί τους.

Γράψτε το σχόλιο σας...