Πρώτη για ... λίγους

0
Νίκος Τζουάννης
26/06/2013 • 23:25
Πρώτη για ... λίγους
  • shares

Σε σχέση με την περσινή χρονιά δεν βρίσκονται στο ρόστερ 17 παίκτες! Ναι καλά διαβάσατε. Δεκαεπτά! Δηλαδή μια ...ολόκληρη ομάδα. Παρελθόν αποτελούν από το Τριφύλλι για διάφορους λόγους οι Μπουμσόνγκ, Φιγκερόα, Σισοκό, Μπαρμπαρούσης, Κάιπερ, Καζιγιάμα, Εσπάρθα, Μαρίνος, Φουρλάνος και Κοτσόλης (υπάρχει η πιθανότητα παραμονής). Παράλληλα όσοι δεν υπολογίζονται από τον Γιάννη Αναστασίου ενημερώθηκαν σχετικά από την διοίκηση και ουσιαστικά αποτελούν “ξένο σώμα”, αναζητώντας ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Και αναφέρομαι στους Βελάσκες, Πίντο, Σο, Βιτόλο, Κουίνσι, Φορναρόλι και Τοτσέ!

Ένας o νεοαποκτηθείς (Μπαϊράμι) και ποιοι έμειναν από την περσινή ομάδα; Η τριάδα των τερματοφυλάκων (Καρνέζης, Καπίνο, Ταμπάκης), ο αρχηγός Γιούρκας Σεϊταρίδης, καθώς και οι Ζέκα, Μαυρίας, Σπυρόπουλος, Ντίνας, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Αποστολόπουλος.

Είναι ξεκάθαρο ότι γίνεται ...ολική ανοικοδόμηση και ο Γιάννης Αναστασίου αναλαμβάνει μια αποστολή εξαιρετικά δύσκολη. Να δημιουργήσει μια νέα ομάδα που θα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και θα είναι πειθαρχημένη, όπως είπε και στα πρώτα του λόγια προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Μαζί του στις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας ο Αναστασίου θα έχει και αρκετά παιδιά από τις ακαδημίες του Τριφυλλιού. Kαι είναι εντυπωσιακό ότι οι 13 από τους  19 παίκτες που έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση προέρχονται από τα τμήματα υποδομής των Πράσινων.

Στην Αθήνα βρίσκεται ήδη ο Φάλκενμπεργκ, σύντομα θα τελειώσει και το ...σίριαλ Μπεργκ (είτε θετικά, είτε αρνητικά), αναμένονται οι ανακοινώσεις για τον Κουτρουμπή και οι μεταγραφές... συνεχίζονται με αργά, αλλά σταθερά βήματα, καθώς ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ενίσχυση στο κέντρο και στο αριστερό άκρο της άμυνας, στα άκρα της μεσαίας γραμμής και στην επίθεση...

Οι Πράσινοι δεν έχουν την οικονομική πολυτέλεια σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο και είναι δεδομένο το πρόβλημα που υπάρχει, ωστόσο τούτη τη φορά υπάρχει η άνεση του χρόνου για να αποφευχθούν τα περσινά λάθη...

Γράψτε το σχόλιο σας...