Ανάσα με ...άδεια!

0
Νίκος Τζουάννης
31/05/2013 • 08:16
Ανάσα με ...άδεια!
  • shares

Και είναι νίκη, γιατί οι Πράσινοι, παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, κατάφεραν με πείσμα και σκληρή δουλειά να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις και να πάρουν τελικά την άδεια.

Ασφαλώς και δεν είναι λόγος για να πανηγυρίζει κάποιος... Γιατί όλη αυτή η ιστορία είναι ενδεικτική της άσχημης κατάστασης που βιώνει το Τριφύλλι. Τόσα χρόνια δεν μας απασχόλησε η άδεια συμμετοχής. Δεν πέρναγε καν από τον νου, ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα πάρει την αδειοδότηση ή ότι θα αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα. Όμως οι εποχές αλλάζουν και από πέρυσι οι Πράσινοι έχουν μπει σε μια ...διαφορετική και σκληρή πραγματικότητα. Όταν λοιπόν καταφέρνεις να ξεπεράσεις ένα τόσο σημαντικό εμπόδιο, τότε μπορείς να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να συνεχίσεις στον δύσκολο δρόμο που διαβαίνεις.

Οι Πράσινοι μπορούν πλέον να προχωρήσουν στην υλοποίηση του αγωνιστικού τους σχεδιασμού για την νέα σεζόν, γνωρίζοντας ότι έχουν εξασφαλίσει την άδεια συμμετοχής για το πρωτάθλημα, αλλά και ότι δεν θα αγωνιστούν στην Ευρώπη.. Το τελευταίο είναι μεγάλο πλήγμα, καθώς το Τριφύλλι και σημαντικά έσοδα θα χάσει και θα μείνει αρκετά πίσω στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ... Όμως η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν χάθηκε τώρα, αλλά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος...

Παναθηναϊκός χωρίς Ευρώπη, μοιάζει με φαγητό χωρίς αλάτι...  Όμως αυτή η  ιστορία ίσως να βγει σε καλό... Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε φάση ανασυγκρότησης και θα έχει όλο τον χρόνο δικό του για να προετοιμαστεί για την νέα σεζόν. Και αυτό είναι σαν ...δώρο για έναν νέο προπονητή, όπως ο Γιάννης Αναστασίου, αφού ο 40χρονος τεχνικός θα έχει δύο μήνες μπροστά του για να δουλέψει με τους παίκτες του και να “μοντάρει” την ομάδα. 

Παράλληλα δεν θα υπάρξει η πίεση των επίσημων υποχρεώσεων μέσα στο κατακαλόκαιρο, ενώ οι Πράσινοι έχουν τον απαραίτητο χρόνο για να κάνουν τις σωστές κινήσεις στο μεταγραφικό μέτωπο και να αποφύγουν τα περσινά λάθη...βιασύνης.

Γράψτε το σχόλιο σας...