Ένα πλάνο και καλό...

0
Νίκος Τζουάννης
29/04/2013 • 18:46
Ένα πλάνο και καλό...
  • shares

Παρά τα οικονομικά προβλήματα και τις μεγάλες δυσκολίες, οι Πράσινοι άρχισαν το περασμένο καλοκαίρι με υψηλό μπάτζετ, τον Φερέιρα να παίρνει τα ...κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος και στόχους τους εγχώριους τίτλους και την συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Κάπου στην πορεία ο Πορτογάλος δεν ...έκανε και οι Πράσινοι άλλαξαν ρότα. Επέλεξαν ένα δικό τους παιδί, τον Χουάν Ραμόν Ρότσα και προσπάθησαν να ρίξουν το βάρος στις Ακαδημίες, προωθώντας νεαρούς ποδοσφαιριστές. Και αυτό το πλάνο έμεινε στα χαρτιά, καθώς η διοίκηση του Παναθηναϊκού αποφάσισε να προχωρήσει σε νέα αλλαγή προπονητή και πήρε μεγάλο ρίσκο με την πρόσληψη του Φάμπρι.

Με μισή ντουζίνα μεταγραφές πορεύτηκε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ο Ισπανός τεχνικός έκανε…. άνω κάτω την ομάδα και προσπάθησε ανεπιτυχώς να οδηγήσει τους Πράσινους στα πλέι οφ. Και έφτασε στο σημείο ο Παναθηναϊκός να αγωνίζεται με εννέα ξένους ποδοσφαιριστές.

Τέταρτο και ...τελευταίο πλάνο στην σεζόν. Και πάλι στήριξη στους νέους παίκτες με τον Βονόρτα στο τιμόνι.

Πλέον υπάρχει ο χρόνος για να γίνουν τα σωστά βήματα στην νέα διαδρομή που θα ακολουθήσει το Τριφύλλι. Οι Πράσινοι προχωρούν σε ριζικές αλλαγές, παίρνουν νέο ρίσκο και δίνουν την ευκαιρία στον άπειρο και φιλόδοξο Γιάννη Αναστασίου να χτίσει κάτι καινούργιο.

Αυτή τη φορά, η διοίκηση του Τριφυλλιού πρέπει να στηρίξει το αγωνιστικό της πλάνο και τις επιλογές της, να «θωρακίσει» τον νέο τεχνικό και να τον αφήσει απερίσπαστο να κάνει τη δουλειά του. Και στο τέλος θα γίνει το ταμείο για όλους...

Γράψτε το σχόλιο σας...