Πισωγύρισμα

0
Νίκος Τζουάννης
17/12/2012 • 14:12
Πισωγύρισμα
  • shares

Το...απίστευτο είναι ότι ο Παναθηναϊκός μέσα σε μια εβδομάδα έκανε την καλύτερη και την χειρότερη εμφάνιση στην εφετινή σεζόν! Από το limit up στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου οι Πράσινοι έδειξαν τις αρετές και το ταλέντο τους, στο...limit down της Βέροιας. Σε ένα παιχνίδι που φανερώθηκαν όλα τα ψεγάδια που έχει αυτή η ομάδα... Και είναι πολλά.

Η αστάθεια που υπάρχει στην αμυντική γραμμή δεν είναι κάτι καινούργιο. Πολλά τα προβλήματα από την αρχή της σεζόν και κυρίως αρκετά τα λάθη που στοιχίζουν βαθμούς. Η χημεία που υπήρξε τις τελευταίες αγωνιστικές ...χάλασε, καθώς ο νεαρός Τριανταφυλλόπουλος έμεινε στον πάγκο, Βύντρα και Βελάσκες ήταν σε κακή βραδιά,ενώ η απουσία του Σεϊταρίδη κάτι παραπάνω από αισθητή. Ο Σπυρόπουλος αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην πλευρά του, ενώ στην μεσαία γραμμή Βιτόλο και Ζέκα έτρεχαν για ...όλους.

Όμως δεν ευθύνεται μονάχα η αμυντική συμπεριφορά του Τριφυλλιού για την βαριά ήττα από την Βέροια... Γιατί και η επίθεση του Παναθηναϊκού, πήρε κάτω από τη βάση σε αυτή την αναμέτρηση.

Ο Σισοκό αποκομμένος, ο φιλότιμος Βιτόλο δεν μπορούσε να κάνει μόνος του παιχνίδι, σε ρηχά νερά Μαυρίας και Χριστοδουλόπουλος, εξαφανισμένος ο Τοτσέ και ανύπαρκτη η επιθετική παρουσία του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι. Δύο μονάχα φάσεις μετρούν οι Πράσινοι και αυτές είναι στο δεύτερο μέρος, από τους θετικούς Σο και Χουχούμη.

Ένα καλό μάθημα πήρε ο Παναθηναϊκός στην Βέροια... Ή μάλλον άλλο ένα. Το θέμα είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Ρότσα και οι ποδοσφαιριστές του θα διαχειριστούν αυτό το παιχνίδι... Ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα έχει μπροστά του- για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα- λίγο χρόνο, για να δουλέψει με τους παίκτες του... Και έχει πολλή δουλειά να κάνει...

Γράψτε το σχόλιο σας...