Εδώ θα μείνει

0
Νίκος Γαβαλάς
26/05/2012 • 02:05
Εδώ θα μείνει
  • shares

          Δεν είναι λογικό ένας ποδοσφαιριστής σε μία τέτοια ηλικία να έχει φιλοδοξίες να ζήσει ακόμη μεγαλύτερα πράγματα; Διαβάστε με προσοχή όσα είπε ο Βέλγος επιθετικός στην ειδική εκπομπή του novasports, «Αφιέρωμα στον Πρωταθλητή Ολυμπιακό», για ν' αναλύσουμε στη συνέχεια το σκεπτικό του: «Φαίνεται τόσο απ' την έκφρασή μου, όσο και απ' τη συμπεριφορά μου πως είμαι περίφημα εδώ. Το απολαμβάνω. Όλοι το αντιλαμβάνονται. Όλοι είδαν στη φιέστα πως κάναμε σαν μικρά παιδιά, μετά το τέλος μίας πολύ ωραίας σεζόν. Ήμασταν πολύ χαρούμενοι. Σε προσωπικό επίπεδο έχω δηλώσει πολλάκις πως εγώ και η οικογένειά μου περνάμε υπέροχα εδώ. Λατρεύω το σύλλογο. Βεβαίως, όλοι ξέρετε πως είμαι μόλις 24 ετών. Έχω τη φιλοδοξία να γνωρίσω μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Επομένως θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι. Προς το παρόν είμαι παίκτης του Ολυμπιακού. Επομένως δε με απασχολεί τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον».

          Ο Μιραλάς, λοιπόν, περνάει υπέροχα στην Ελλάδα και στους «ερυθρόλευκους». Το ίδιο ισχύει και για την γυναίκα του. Αυτή είναι η μία πλευρά το νομίσματος. Η άλλη αποκαλύπτει το όνειρό του να γνωρίσει μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Ωστόσο, η επιθυμία απ' την υλοποίηση της, ενίοτε απέχουν έτη φωτός. Μην ξεχνάτε πως ο Βέλγος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και όπως προκύπτει απ' τη δήλωσή του, δεν τον απασχολεί τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον.

          Η αίσθησή μας είναι πως θέλει να βοηθήσει ώστε η ομάδα του Πειραιά να ράψει το τέταρτο αστέρι στη φανέλα της, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Κάτι που εξυπηρετεί και τα συμφέροντα των «ερυθρόλευκων», καθώς αποτελεί περιουσιακό τους στοιχείο. Επομένως, σε βάθος χρόνων μπορεί να βγουν όλοι ωφελημένοι. Στην παρούσα φάση, όμως, πιστεύουμε πως το συμφέρον του Μιραλάς είναι να φορά την φανέλα του Ολυμπιακού. Και η αίσθησή μας είναι πως κάτι τέτοιο σκέφτεται και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. 

Γράψτε το σχόλιο σας...