Νέα αρχή

0
Νίκος Γαβαλάς
01/12/2011 • 15:01
Νέα αρχή
  • shares

Για του λόγου το αληθές, θα σας μεταφέρουμε τι μας είπε άνθρωπος του ποδοσφαιρικού τμήματος των «Δραμινών», μετά το «φινάλε» του αγώνα του Φαλήρου: «Δεν ήμασταν καθόλου ανταγωνιστικοί». Να, σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσαν οι φιλοξενούμενοι να προβάλουν μεγάλα εμπόδια.

Ωστόσο, ακόμη και σ’ ένα τέτοιο ματς, βρίσκουμαι αρκετά θετικά στοιχεία για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Το σημαντικότερο είναι πως ουσιαστικά έκαναν νέα αρχή μετά την ήττα τους στην Τρίπολη. Με το κεφάλι κάτω και πολύ διάθεση για μπάλα, έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν τη νίκη. Το τρίποντο και η μεγάλη σε έκταση σκορ νίκη, μπορεί να βοηθήσει την ψυχολογία τους ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδας και Ευρώπη.

Οι «ερυθρόλευκοι» σα να έκαναν επανεκκίνηση στο Καραϊσκάκη. Έδειξαν πως έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα της περιόδου και το γεγονός πως δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες. Παράλληλα, ο αγώνας με την Δόξα ήταν και ένα μήνυμα πως ο πάγκος έχει βάθος. Ο Πάντελιτς, ο Φετφατζίδης, ο Αμπντούν, ο Χαβίτο, ο Ποτουρίδης, ακόμη και ο Ζαραδούκας που μπήκε για πρώτη φορά στην αποστολή, ίσως να αξίζουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Και σίγουρα έχουν τις δυνατότητες να βοηθήσουν.

Εν κατακλείδι, θα θέλαμε να σταθούμε στον κόσμο του Ολυμπιακού. Παρά το γεγονός πως η ομάδα του Πειραιά προερχόταν από μία απογοητευτική εμφάνιση και είχε αντιεμπορικό αντίπαλο, έκανε πολύ αισθητή την παρουσία του στις κερκίδες του γηπέδου Καραϊσακάκη. Στα δύσκολα φαίνονται οι φίλοι.

Γράψτε το σχόλιο σας...