Θερμό (μεταγραφικό) καλοκαίρι

0
Νίκος Γαβαλάς
28/05/2011 • 13:00
Θερμό (μεταγραφικό) καλοκαίρι
  • shares

Είναι ειλημμένη απόφαση του προέδρου των "Πειραιωτών", Βαγγέλη Μαρινάκη να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις προκειμένου ο Ολυμπιακός να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη θέση του έναντι των υπολοίπων ομάδων που φιλοδοξούν να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη Σούπερ Λίγκα. Και επιπλέον, να έχει τη δυνατότητα να σταθεί (τουλάχιστον) αξιοπρεπώς στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με την επιστροφή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δίχως άλλο, αναμένεται ένα θερμό (μεταγραφικό) καλοκαίρι για την ομάδα του Πειραιά. Όμως, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ούτε μία μεταγραφή, ο κόσμος της ομάδας ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της διοίκησης και των παικτών για διάθεση όλων των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης περιόδου.

Καλά - καλά δεν έχει συμπληρωθεί μία εβδομάδα απ' την έναρξη της διαδικασίας ανανέωσης των καρτών διαρκείας των παλαιών κατόχων και ήδη έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ένας πολύ σημαντικός αριθμός φίλων των πρωταθλητών Ελλάδας. Ουσιαστικά σε 72 ώρες, διατέθηκαν περισσότερα από 1.500 διαρκείς. Αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακό το νούμερο αυτό, αν συνυπολογίσουμε τόσο το χρονικό σημείο (τέλη Μαΐου), αλλά και τα (δύσκολα) οικονομικά δεδομένα της εποχής.

Είναι εκείνο που έλεγε προσφάτως ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Μωράλης κατά την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης περιόδου: "Κατά το παρελθόν ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει αποδείξει πως δε χρειάζεται μεταγραφές για να πάρει διαρκείας". Σκεφθείτε, λοιπόν, τι έχει να συμβεί όταν αρχίσουν ν' ανακοινώνονται τα ονόματα των μεταγραφών...

Γράψτε το σχόλιο σας...