Αναζητώντας καλύτερο μονοπάτι

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για την εντός έδρας ήττα 1-0 του Ολυμπιακού από τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα και την επόμενη ημέρα των «ερυθρολεύκων».
0
Νίκος Γαβαλάς
02/10/2017 • 08:25
Οι παίκτες του Ολυμπιακού
  • shares
Αναμφίβολα είναι μία δύσκολη περίοδος για τον Ολυμπιακό. Η ήττα από τον Ατρόμητο ήταν το τελευταίο που περίμεναν οι «ερυθρόλευκοι», καθώς επιχειρούσαν επανεκκίνηση στη σεζόν, με τον Τάκη Λεμονή στο τιμόνι τους. Το τι έφταιξε θα το αναζητήσει ο τεχνικός των «Πειραιωτών» μαζί με τους παίκτες του. Μάλιστα, η διακοπή του πρωταθλήματος έρχεται την πλέον κατάλληλη στιγμή, προκειμένου να διορθωθούν οι ανορθογραφίες και να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στη δράση έχοντας καλύτερο προσανατολισμό μετά από περίπου δύο εβδομάδες.
        
Για την ακρίβεια, το Σάββατο 14 του μηνός θα πρέπει να είναι έτοιμος από αγωνιστικής και πνευματικής κατάστασης, ώστε να επιστρέψει στις νίκες μέσα σε μία πολύ απαιτητική έδρα, αυτήν του (εξαιρετικού και φέτος) Πανιώνιου. Ασφαλώς και κανένας τίτλος δεν κρίθηκε με την ολοκλήρωση της 6η αγωνιστικής. Και για το λόγο αυτό οφείλουν άπαντες εντός των τειχών των «Πειραιωτών» να βρουν ενωμένοι, καλύτερο μονοπάτι. Φυσικά, το βάρος πέφτει τώρα στον Τάκη Λεμονή, ο οποίος διαθέτει την εμπειρία για να ανταποκριθεί με επιτυχία στο ομολογουμένως δύσκολο έργο του.
        
Η προσωπική μας άποψη δεν αλλάζει, παρά τα αποτυχημένα αποτελέσματα. Το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι το ποιοτικότερο των τελευταίων χρόνων. Και εφόσον αξιοποιηθεί αποτελεσματικά, τότε η ομάδα του Πειραιά θα μπει στο μονόδρομο των επιτυχιών προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος στο πρωτάθλημα. Παρεμπιπτόντως, περισσότερο από ποτέ οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» έχουν τώρα ανάγκη την υποστήριξη των οπαδών τους. Και είναι αλήθεια πως τους την πρόσφεραν απλόχερα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Γράψτε το σχόλιο σας...

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης

Σάββατο 24 Αυγούστου, 21:30

Live