Το restart του Λεμονή χωρίς παιδιά και αποπαίδια

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για την επανεκκίνηση που θα επιχειρήσει ο Τάκης Λεμονής στον Ολυμπιακό, υπολογίζοντας σε όλους τους παίκτες του «ερυθρόλευκου» ρόστερ.
0
Νίκος Γαβαλάς
27/09/2017 • 08:17
Ο Τάκης Λεμονής
  • shares
Κανείς δεν περισσεύει στην επανεκκίνηση του Ολυμπιακού. Με τον Τάκη Λεμονή στο τιμόνι της, η ομάδα του Πειραιά επιχειρεί restart, αφήνοντας πίσω της τη σύντομη εποχή του Μπέσνικ Χάσι. Ο έμπειρος τεχνικός μπαίνει αμέσως στα "βαθιά", αφού δύο 24ωρα μετά την επιστροφή του στην ομάδα της καρδιάς του, θα πρέπει να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο μέσα στην έδρα της φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ.
       
Το παιχνίδι με τη Γιουβέντους κρύβει πολλές δυσκολίες. Αλλά ο Τάκης Λεμονής έχει αποδείξει πως είναι γεννημένος για τα δύσκολα. Μοιάζει να είναι πάντα έτοιμος όταν καλείται να κρατήσει το τιμόνι του Ολυμπιακού. Στην προκειμένη περίπτωση, ξέρει πολύ καλά πως θα πρέπει να έχει σε εγρήγορση το σύνολο των ποδοσφαιριστών του, γυρίζοντας σελίδα.

Το αναφέρουμε τούτο, επειδή τις τελευταίες εβδομάδες, με τη συμπεριφορά του ο Μπέσνικ Χάσι είχε «παιδιά και αποπαίδια». Όμως, ο Λεμονής ξεκαθαρίζει προς άπαντες πως τους υπολογίζει όλους. Να είστε σίγουροι πως θα κάνει πράξη τα λόγια του, αφού θα είναι προς όφελος του Ολυμπιακού η αξιοποίηση του συνόλου του άκρως ποιοτικού ρόστερ.

Επιπλέον, θα επιχειρήσει άμεσα να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία των «Πειραιωτών». Είναι το πρώτο πρόβλημα το οποίο χρειάζεται άμεσα λύση, προκειμένου οι πρωταθλητές Ελλάδας να διεκδικήσουν στην έδρα της Γιουβέντους όσες πιθανότητες τους αναλογούν. Μόνο η ισορροπία ανάμεσα στο αμυντικό και το επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού μπορεί να ξαναφέρει τον Ολυμπιακό σε τροχιά επιτυχιών.
Γράψτε το σχόλιο σας...