Οι τρομοκράτες του ποδοσφαίρου και του Πολυτεχνείου

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για τη διακοπή του πρωταθλήματος και το πόσο θα επηρεάσει τον Ολυμπιακό, εν όψει της αναμέτρησης με τη Γιούνγκ Μποις για το Europa League.
0
Νίκος Γαβαλάς
21/11/2016 • 08:25
Γιούνγκ Μπόις-Ολυμπιακός
  • shares
Έτσι όπως τα κατάφεραν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να δώσει το δικό του ευρωπαϊκό "τελικό" με την Γιάνγκ Μπόις στο Φάληρο χωρίς να έχει παίξει επίσημο αγώνα για 18 ολόκληρες ημέρες. Ναι, την Πέμπτη οπότε και θα γίνει το ματς με τους Ελβετούς, θα έχουν συμπληρωθεί 18 ημέρες αγωνιστικής απραξίας, αφού το προηγούμενο επίσημο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» ήταν το ντέρμπι των «αιωνίων» που είχε διεξαχθεί στις 6 του μηνός.
        
Συγνώμη, αλλά αυτές δεν είναι συνθήκες για «τελικό». Όπως δεν ήταν και εκείνες που διαμορφώθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας την περασμένη σεζόν, όταν και τότε η ομάδα του Πειραιά υποχρεώθηκε να παίξει ένα ματς χωρίς να έχει δώσει επίσημο αγώνα για ένα ολόκληρο μήνα. Ήταν 17 Απριλίου όταν είχε αντιμετωπίσει την Καλλονή για την ακροτελεύτια αγωνιστική του πρωταθλήματος. Και μετά έπαιξε με την ΑΕΚ στις 17 Μαΐου στον τελικό του ΟΑΚΑ. Συγνώμη, αλλά αυτό δεν είναι πλαίσιο ομαλής λειτουργίας για οποιαδήποτε ομάδα.
        
Πόσο μάλλον όταν η ομάδα αυτή καλείται να κρατήσει "ζωντανό" το ελληνικό ποδόσφαιρο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το χειμώνα του 2017. Ειλικρινά, όλοι όσοι έχουν οδηγήσει κατ’ επανάληψη σε διακοπή τις ελληνικές διοργανώσεις, τι έχουν ακριβώς έχουν να πουν τώρα; Εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι τα λουκέτα λύνουν τα προβλήματα. Αν το πιστεύουν ακόμη και σήμερα, προφανώς βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου. Και καλά θα κάνουν να μη μας στείλουν και πάλι για «διακοπές» μέσα στο χειμώνα, σε περίπτωση κατά την οποία –κτύπα ξύλο- οι τρομοκράτες του ποδοσφαίρου επιχειρήσουν να επιβάλλουν τους δικούς τους κανόνες.
        
Εκτός και αν θέλουν κάποιοι να τους επιβραβεύουν, διακόπτοντας την ποδοσφαιρική δράση στη χώρα μας. Όπως ακριβώς επιβραβεύουν εκείνους που κατέστρεφαν το Πολυτεχνείο και τη δημόσια περιουσία πριν από λίγες ημέρες. Διότι αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε θα πρέπει να ανοίξουμε μία εντελώς διαφορετική συζήτηση.
Γράψτε το σχόλιο σας...

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης

Σάββατο 24 Αυγούστου, 21:30

Live