Οι 31 του Πάουλο Μπέντο

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο Novasports.gr για τις πολλές επιλογές που έχει ο Πάουλο Μπέντο και τις ευκαιρίες που θα πάρουν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μέσα στη σεζόν και θα πρέπει να αξιοποιήσουν.
0
Νίκος Γαβαλάς
21/09/2016 • 13:14
Ο Πάουλο Μπέντο
  • shares
Μπήκατε στη διαδικασία να μετρήσετε πόσους ποδοσφαιριστές έχει στη διάθεσή του ο Πάουλο Μπέντο; Συνολικά, ο Πορτογάλος τεχνικός είναι υποχρεωμένος να δουλεύει με 31 ποδοσφαιριστές, γεγονός που του δίνει πολλές επιλογές για κάθε θέση. Αλλά παράλληλα, του δημιουργεί πρόβλημα κάθε φορά που καλείται να βγάλει αποστολή για τους επίσημους αγώνες.
       
Ωστόσο, σε μία ομάδα με τις υποχρεώσεις και τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, πρέπει να γνωρίζουμε πως στη διάρκεια της σεζόν όλοι οι παίκτες θα πάρουν τις ευκαιρίες τους. Και είναι καθαρά στο «χέρι» τους (για την ακρίβεια, στα πόδια τους) αν θα τις αξιοποιήσουν. Έως τώρα, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καθοδηγήσει την ομάδα του Πειραιά σε πέντε επίσημους αγώνες. Ήταν απολύτως λογικό να επιχειρήσει να δημιουργήσει ένα κορμό.
       
Πριν λάβει τις αποφάσεις του για την ενδεκάδα και τις αποστολές, στέκεται στην εικόνα των παικτών του στις προπονήσεις. Δεν είναι τυχαίο πως όπως ο προκάτοχός του, Μάρκο Σίλβα, έτσι και ο ίδιος υπολογίζει τον Σεμπά. Όλοι όσοι ζουν την καθημερινότητα των προπονήσεων, κατανοούν απόλυτα τη συγκεκριμένη απόφαση των δύο Πορτογάλων τεχνικών.
       
Δεν είναι, λοιπόν, λόγια του αέρα. Μέσα από τις προπονήσεις μπορεί να κερδίσει ένας ποδοσφαιριστής μία θέση στους αγώνες. Τόσο απλά είναι πράγματα και μην ψάχνετε θεωρίες συνωμοσίας. Και οι 31 του Μπέντο οφείλουν να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι, βγάζοντας καθημερινά στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη τον καλύτερό τους εαυτό. Όταν, λοιπόν, τους δοθεί η ευκαιρία, να είναι σε θέση να την αρπάξουν από τα «μαλλιά». Παράλληλα, προκύπτει ανταγωνισμός ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, ο οποίος στο τέλος τέλος της ημέρας έχουμε τη βεβαιότητα ότι θα ωφελήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό.
Γράψτε το σχόλιο σας...