Κουράστηκε ο Σίλβα

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για την στάση του Μάρκο Σίλβα απέναντι στα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στην Πορτογαλία.
0
Νίκος Γαβαλάς
27/05/2016 • 18:41
Ο Μάρκο Σίλβα.
  • shares
Χωρίς καμία αμφιβολία, ο Μάρκο Σίλβα κουράστηκε να το φωνάζει πως έχει συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο με τον Ολυμπιακό. Μας το είχε ξεκαθαρίσει τουλάχιστον τρεις φορές στην τελική ευθεία της περιόδου, δηλαδή όποτε του ζητήσαμε να μας μιλήσει (στην κάμερα των καναλιών novasports) αναφορικά με το μέλλον του στους «ερυθρόλευκους». Παράλληλα, διαρκώς εισπράτταμε άκρως εγκωμιαστικά σχόλια από διοικητικά στελέχη για τη συνεργασία τους με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Επομένως, δε δίναμε βαρύτητα σε όλα τα δημοσιεύματα που βλέπαμε τον τελευταίο καιρό στον Τύπο της Πορτογαλίας, σχετικά με την πιθανότητα άμεσης επιστροφής στην πατρίδα του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Πόρτο. Δεν είχαμε την παραμικρή αμφιβολία για τους ισχυρούς δεσμούς που έχει δημιουργήσει ο Σίλβα με τον Ολυμπιακό. Αλλά και για την επιθυμία του να συνεχίσει το εξαιρετικό έργο της πρώτης χρονιάς του στην Ελλάδα.

Άλλωστε, ο Σίλβα δείχνει το δρόμο στον οποίο θα πρέπει να πορευτούν οι πρωταθλητές Ελλάδας στη μεταγραφική αγορά. Ο Ντιόγκο Φιγκέιρας, το πρώτο μεταγραφικό τους απόκτημα, έγινε κάτοικος Πειραιά μετά από εισήγησή του. Και έχουμε τη βεβαιότητα ότι και οι επόμενες μεταγραφές θα βγουν από τη λίστα του προπονητή του Ολυμπιακού. Όπως και το ξεκαθάρισμα του ρόστερ θα έχει τη δική του σφραγίδα.

Άπαντες στις τάξεις των «Πειραιωτών» ενεργούν με βάση το σχεδιασμό του Μάρκο Σίλβα. Κάτι που δείχνει με τον πλέον εμφατικό τρόπο το «αφεντικό» των αποδυτηρίων στο Ρέντη και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.Γράψτε το σχόλιο σας...