Εκκίνηση με προσδοκίες

0
Νίκος Γαβαλάς
24/08/2014 • 03:38
Εκκίνηση με προσδοκίες
  • shares
Σε συνδυασμό με τα υψηλότατα ποσοστά υγρασίας που υπήρχαν στο Φάληρο, δημιουργήθηκαν απαγορευτικές συνθήκες για ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά, στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μίτσελ έδειξε στο γήπεδο σημαντικά δείγματα της φιλοσοφίας του Ισπανού τεχνικού.

Διατηρώντας κοντά τις γραμμές, ο πρωταθλητής Ελλάδας είχε μεγάλη ταχύτητα στο παιχνίδι του, προκαλώντας τεράστια προβλήματα στη Νίκη Βόλου. Πραγματικά, το πρώτο μέρος ήταν παράσταση για ένα ρόλο, με τον νέο Ολυμπιακό να ικανοποιεί απόλυτα τους 17.000 θεατές, οι οποίοι προτίμησαν να παρακολουθήσουν από κοντά την εκκίνηση της προσπάθειας των «Πειραιωτών» για την υπεράσπιση του τίτλου.

Θα ήταν ποδοσφαιρικό παράδοξο να συνέχιζαν οι «ερυθρόλευκοι» να παίζουν στον ίδιο ρυθμό, κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, σε πρεμιέρα πρωταθλήματος και μέσα σε τροπικό κλίμα. Αρα, το ταμείο της πρεμιέρας έχει θετικό πρόσημο για τον Ολυμπιακό, αφού δημιούργησε προσδοκίες για πολύ καλό θέαμα στη νέα σεζόν.

Αναμφίβολα, προς αυτήν την κατεύθυνση μπορούν να βοηθήσουν τα μέγιστα, τόσο ο Ιμπραϊμ Αφελάι, όσο και ο Ματιέ Ντοσεβί. Με την τεχνική τους κατάρτιση, αλλά και την ταχύτητά τους «απογειώνουν» το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων». Και ακόμη δεν έχουμε δει τον Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Ολλανδό και τον Γάλλο.

Για τον Μπενίτες το δείγμα «γραφής» είναι μικρό και δεν μπορούσε να πούμε πολλά για το ντεμπούτο του. Απ' την άλλη πλευρά, ο Διαμαντάκος έδειξε και σε επίσημο ματς -μετά τα φιλικά- πως έχει τον τρόπο να βρίσκει το δρόμο προς τα δίκτυα, βοηθώντας τόσο στο επιθετικό σκέλος, όσο και στο αμυντικό σκέλος του παιχνιδιού της ομάδας του, με την ταχύτητά και τη δύναμή του. 
Γράψτε το σχόλιο σας...