Δημιουργεί προσδοκίες, αλλά χωρίς υπερβολές

0
Νίκος Γαβαλάς
25/07/2014 • 14:04
Δημιουργεί προσδοκίες, αλλά χωρίς υπερβολές
  • shares
Ασφαλώς και η εικόνα των πρωταθλητών Ελλάδας δημιουργεί προσδοκίες. Όμως δε θα πρέπει να κινηθούμε στο χώρο της υπερβολής, διότι όπως πολύ σωστά μάς υπενθύμισε ο Ισπανός τεχνικός στις δηλώσεις που μας στην κάμερα των καναλιών novasports μετά το τέλος του αγώνα με την Μίλαν, με τη νίκη αυτή δεν κατακτήθηκε κανένα πρωτάθλημα.

Εμείς θα επαναλάβουμε όσα υποστηρίζαμε πριν, αλλά και μετά από τα φιλικά επί αυστριακού εδάφους, όπου οι «Πειραιώτες» ηττήθηκαν από την Κράσνονταρ, ενώ έφεραν ισοπαλία με την Ντιναμό Κιέβου: στην παρούσα φάση δε θα πρέπει να τα λαμβάνουμε υπόψη μας τα αποτελέσματα. Χρειάζεται να κοιτάζουμε την εικόνα του Ολυμπιακού. Κατά πόσο αποκτούν «χημεία» οι παλαιοί και οι νέοι παίκτες. Και αν βγαίνουν στο γήπεδο όσα δουλεύει ο Μίτσελ στις προπονήσεις.

Παρακολουθώντας από κοντά την προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά από την πρώτη ημέρα που βρέθηκε στο Ζέεφελντ και εν συνεχεία στη διαδρομή της στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και τον Καναδά, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η αγωνιστική φιλοσοφία του Ισπανού τεχνικού, αποτυπώνεται στο γήπεδο. Βλέπουμε έναν γρήγορο Ολυμπιακό που μπορεί και αναπτύσσεται με επιτυχία απ' τα άκρα, χάρη στη σημαντική συμβολή τριών «νέων», των Μαζουάκου (εξαιρετικό ντεμπούτο), Ελαμπντελαουί, Ντοσεβί, ενώ παράλληλα έχει την ευχέρεια να βγάλει επιθέσεις απ' τον άξονα. Πρόκειται για μία ομάδα που καταφέρνει να κρατάει τις γραμμές της κοντά τόσο όταν αμύνεται, όσο και όταν επιτίθεται. Με άλλα λόγια, είδαμε στο Τορόντο μία ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Κυρίως για τους λόγους αυτούς δημιουργεί προσδοκίες για το μέλλον.
Γράψτε το σχόλιο σας...