Το plan B του Μίτσελ

0
Νίκος Γαβαλάς
23/07/2014 • 00:05
Το plan B του Μίτσελ
  • shares
Ανάγκες οι οποίες μπορεί να σχετίζονται είτε με ανορθογραφίες οι οποίες θα εντοπιστούν στη διάρκεια των φιλικών στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, είτε με την αποχώρηση - πώληση ποδοσφαιριστών. Η όποια πώληση πιθανότατα θα σχετίζεται με κάποιο ή κάποιους εκ των τεσσάρων διεθνών.

Στην παρούσα φάση ο Κώστας Μανωλάς συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να πωληθεί εντός των επόμενων ημερών. Και κάτι που θα πρέπει να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας: ίσως η αποχώρησή του να ανοίξει το δρόμο για την απόκτηση ενός ακόμη στόπερ από το εξωτερικό. Από 'κει και έπειτα, θεωρούμε εξαιρετικά δύσκολο, αν όχι απίθανο να πωληθούν και οι τέσσερις Έλληνες διεθνείς, οι Κώστας Μανωλάς, Χοσέ Χολέμπας, Γιάννης Μανιάτης και Ανδρέας Σάμαρης, οι οποίοι βρίσκονται κανονικά με την αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Παράλληλα, μη λησμονούμε πως ήδη οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού βάζουν στην τελική ευθεία ουκ ολίγες μεταγραφικές υποθέσεις. Πρόκειται για παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται στις πτέρυγες της μεσαίας γραμμής, αλλά και στην επίθεση. Για την κορυφή της επίθεσης, στο ρόστερ υπάρχουν τώρα ο Διαμαντάκος και ο Παπάζογλου. Ο τρίτος της παρέας τους θα είναι ο Πουλίδο, καθώς η αρχική σκέψη του Μίτσελ είναι η επιλογή του Μεξικανού φορ ως αιχμή του δόρατος της επίθεσης των πρωταθλητών Ελλάδας.

Επιπλέον, στο πίσω μέρος του μυαλού σας να έχετε και κάτι ακόμη, το οποίο μπορεί να είναι η έκπληξη για την οποία μιλούσε ο Μίτσελ στο Ζέεφελντ: η απόκτηση ενός τέταρτου φορ, που στην παρούσα φάση δεν πάει το μυαλό μας. Αυτά για την ώρα. Και να θυμάστε πως στον Ολυμπιακό έχουν έτοιμα εναλλακτικά σχέδια δράσης στις μεταγραφές, τα περίφημα plan B.
Γράψτε το σχόλιο σας...