Την πετυχημένη συνταγή

0
Νίκος Γαβαλάς
09/07/2014 • 00:45
Την πετυχημένη συνταγή
  • shares
Ο Μίτσελ ήταν και τότε. Ο Μίτσελ είναι και τώρα.

Ο Ισπανός τεχνικός, λοιπόν, εφαρμόζει ξανά την πετυχημένη συνταγή. Τριπλές προπονήσεις, ρίχνοντας το βάρος στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και κάνοντας παράλληλα ασκήσεις τακτικής με μπάλα, αλλά και διπλό για λίγη ώρα προς το τέλος της ημέρας για να «ξεχαστούν» οι παίκτες του απ' την κούραση του πρωινού «μαραθώνιου». Βλέπετε, κάτι παραπάνω από 10 χιλιόμετρα έτρεξαν το πρωί της Τρίτης.

Τι διαφορετικό υπάρχει; Οι καιρικές συνθήκες, καθώς ο ήλιος δεν βγαίνει φέτος εδώ. Στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, ο καιρός στο Ζέεφελντ θυμίζει χειμώνα, εν αντιθέσει με πέρυσι που ζήσαμε κάτι ανάμεσα σε καλοκαίρι και άνοιξη. Ο υδράργυρος μετά βίας φθάνει τους 14 βαθμούς, ενώ το βράδυ πέφτει στους 8. Βρέχει διαρκώς, με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος του προπονητικού κέντρου να έχει μαζέψει νερό.

Μάλιστα, στις γύρω κορυφές χιόνισε στη διάρκεια της Τρίτης. Απίστευτο και όμως Αυστριακό. Και εμείς, δυστυχώς δεν προνοήσαμε να καταχωνιάσουμε στη βαλίτσα και κανένα χειμωνιάτικο ρούχο.

Την ίδια ώρα, οι αφίξεις στο Ζέεφελντ τελειωμό δεν έχουν. Ποιος θα πάρει σειρά με τους Αμπιντάλ, Ενινγκά και Ντοσεβί; Πιθανότατα ο Κασάμι. Και θα υπάρχει συνέχεια.
Γράψτε το σχόλιο σας...