Τηλεθεατές ο Αβραάμ και ο Σιόβας

0
Νίκος Γαβαλάς
30/05/2014 • 20:03
Τηλεθεατές ο Αβραάμ και ο Σιόβας
  • shares


Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Δημήτρης Σιόβας θα παρακολουθήσουν απ' την τηλεόραση τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου. Αναμφίβολα δεν πρέπει να είναι και οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο που «κόπηκαν» απ' το ταξίδι στη Νότια Αμερική. Κάθε άλλο. Ειδικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού o οποίος είχε σοβαρές ενδείξεις πως θα έπαιρνε κάρτα επιβίβασης, θα είναι (τουλάχιστον) προβληματισμένος.

Όμως, δεν έχει νόημα για κανέναν εκ των δύο να στέκονται στην υπόθεση αυτή, όσο και αν τους «πληγώνει». Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Τώρα, χρειάζεται να στρέψουν το βλέμμα τους στην επόμενη ημέρα που είναι ταυτισμένη με τον Ολυμπιακό (εκτός και αν προκύψει μεταγραφική έκπληξη για κάποιων εκ των δύο). Διότι από εδώ και έπειτα θα έχουν όλο το χρόνο να ξεκουραστούν, αλλά και να κάνουν την απαραίτητη προεργασία ώστε να μπουν με τις καλύτερες προϋποθέσεις στην αφετηρία της προετοιμασίας της νέας περιόδου. Παρεμπιπτόντως, ο Σιόβας προπονείται διαρκώς ώστε να βρεθεί σε εξαιρετική κατάσταση στην προετοιμασία.

Όπως λέει και θυμόσοφος λαός, κάθε εμπόδιο για καλό. Στην προκειμένη περίπτωση, αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη με την Εθνική μπορεί στο τέλος να ωφελήσει τους δύο διεθνείς στόπερ και κατ επέκταση τους πρωταθλητές Ελλάδας. Να είναι καθ' όλα έτοιμοι στη νέα σεζόν, κάνοντας ουσιαστικά επανεκκίνηση της καριέρας τους, χωρίς να έχουν την κούραση απ' την παρουσία σε μία τόσο επίπονη διοργάνωση, όπως είναι η τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Γράψτε το σχόλιο σας...