Τα ισχυρά διαπραγματευτικά χαρτιά του Ολυμπιακού

0
Νίκος Γαβαλάς
15/11/2013 • 08:16
Τα ισχυρά διαπραγματευτικά χαρτιά του Ολυμπιακού
  • shares
Το εισπράττουμε μέσα απ' τις συζητήσεις μας με παίκτες οι οποίοι έχουν παραστάσεις από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα με εξαιρετικό τρόπο, προσφέροντας στους ποδοσφαιριστές ιδανικές συνθήκες εργασίας. Αρκεί μία ημέρα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, για να διαπιστώσετε του λόγου το αληθές.
Τώρα, αν συνυπολογίσετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο των «ερυθρόλευκων» στις εγχώριες διοργανώσεις, σε συνδυασμό με τη συνεχή παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ, τότε έχετε μπροστά σας ένα ελκυστικό "πακέτο", το οποίο δεν αφήνει εύκολα ένα ποδοσφαιριστής για να αλλάξει εργασιακό περιβάλλον.

Τα αναφέρουμε όλα αυτά με αφορμή τις δεδομένες (κατά την προσωπική μας άποψη) προτάσεις οποίοι θα "φθάσουν" το καλοκαίρι στο Λιμάνι για παίκτες του Ολυμπιακού από συλλόγους του εξωτερικού, αλλά και την κουβέντα που θα γίνει στα τέλη της περιόδου για την παραμονή στην ομάδα του Πειραιά των δανεικών (Ρομπέρτο, Κάμπελ, Εντινγκά, Μεντζανί).
Για παράδειγμα, ο Μήτρογλου είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Αυτό που ήθελε τα προηγούμενα χρόνια, έχει γίνει τώρα πραγματικότητα: αγωνίζεται συνεχώς, εισπράττοντας καθημερινώς την εμπιστοσύνη τόσο του προπονητή του, όσο και της διοίκησης αλλά και των φίλων των πρωταθλητών Ελλάδας. Αυτό το στοιχείο δε θα πρέπει να το λησμονήσουμε όταν οι «Πειραιώτες» δεχθούν πρόταση για την πώλησή του. Διότι και ο Μήτρογλου θα έχει λόγο για να "σηκώσει" άγκυρα απ' το Λιμάνι. Και με τα έως τώρα δεδομένα, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι το επιθυμεί διακαώς.

Επειτα, αν ο Ρομπέρτο και η οικογένειά του συνεχίζουν να είναι ευτυχισμένοι στη χώρα μας και τον Ολυμπιακό ιδιαίτερα, σίγουρα θα πιέσει όσο μπορεί την Ατλέτικο Μαδρίτης ώστε να παραταθεί ο δανεισμός του στους νταμπλούχων. Τα γράφουμε τώρα, διότι έχουμε την αίσθηση πως όλα τα παραπάνω θα είναι ισχυρά διαπραγματευτικά χαρτιά της ομάδας του Πειραιά στο τέλος της περιόδου, όταν και θα ανοίξει ο κύκλος των αγοροπωλησιών.
Γράψτε το σχόλιο σας...