Το μήνυμα του δευτέρου ημιχρόνου

0
Νίκος Γαβαλάς
26/08/2013 • 08:08
Το μήνυμα του δευτέρου ημιχρόνου
  • shares

Όλα αυτά τα υπενθυμίζουμε διότι ακόμη ηχούν στα αυτιά μας οι αποδοκιμασίες μερίδας φίλων των «ερυθρόλευκων» στο ημίχρονο της πρεμιέρας με την Καλλονή στο Ολυμπιακό Στάδιο. Αποδοκιμασίες για μία ομάδα η οποία είχε στην ενδεκάδα της επτά νεοφερμένους. Θα ήταν πέρα απ’ την ποδοσφαιρική λογική το ενδεχόμενο να έπαιζε η ομάδα του Πειραιά απ’ το πρώτο της ματς, σύμφωνα με τα «θέλω» όλων όσων σχετίζονται μαζί της.
         
Έπειτα, στον Μίτσελ είχε ασκηθεί εντονότατη κριτική γιατί δεν είχε χρησιμοποιήσει τότε απ’ την αρχή τον Μήτρογλου και τον Φετφατζίδη. Ή και γιατί δεν είχαν συνυπάρξει ο Μήτρογλου με τον Σαβιόλα. Όλα αυτά θα έπρεπε να τα είχε κάνει σωστά ο προπονητής του Ολυμπιακού απ’ τον πρώτο αγώνα.
         
Στην 2η αγωνιστική, ο Μήτρογλου και ο Φετφατζίδης ήταν στο αρχικό σχήμα. Μόνο που οι «ερυθρόλευκοι» αδυνατούσαν να «ξεκλειδώσουν» την άμυνα του Ατρόμητου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μίτσελ αποφάσισε τη συνύπαρξη των Σαβιόλα και Μήτρογλου, με την παράλληλα είσοδο του καλύτερου «στρατιώτη», Νταβίντ Φουστέρ. Έτσι οι "Πειραιώτες απογειώθηκαν", συνδυάζοντας αποτέλεσμα και θέαμα για περίπου 20 λεπτά.
         
Μήπως τελικώς στην ελληνική ποδοσφαιρική κοινότητα υπάρχουν πολλοί «μετά Χριστόν Προφήτες»; Μήπως η υπομονή είναι άγνωστη λέξη; Ο νέος Ολυμπιακός χρειάζεται χρόνο προκειμένου να αποκτήσουν «χημεία» οι παλιοί της ομάδας με τις πολλές καλοκαιρινές μεταγραφές, που σίγουρα δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες. Απ’ την δεύτερη αγωνιστική και με τις καλοκαιρινές αγοροπωλησίες να μην έχουν ολοκληρωθεί, δεν «κτίστηκε» καμία ομάδα σε κανένα μέρος του κόσμου. Το καταπληκτικό 20λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τη συνέχεια. Στα μάτια μας δε, είναι παράλληλα και ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως ο χρόνος είναι σύμμαχος των πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι αξίζουν την αμέριστη συμπαράσταση των φίλων τους.

Γράψτε το σχόλιο σας...