Κάτι παραπάνω ξέρει ο αρχηγός

0
Νίκος Γαβαλάς
20/08/2013 • 08:24
Κάτι παραπάνω ξέρει ο αρχηγός
  • shares

Ωστόσο, δε θα πρέπει να παραγνωρίσουμε το γεγονός πως στο αρχικό σχήμα είχε επτά παίκτες οι οποίοι αποκτήθηκαν το καλοκαίρι. Αλλά ο Ισπανός τεχνικός δεν έψαξε δικαιολογίες και είπε απλά ότι η ομάδα του θα έπρεπε να παίξει καλύτερα κόντρα στην Καλλονή. Ναι, αλλά τι φταίει;
         
Εμείς θα γίνουμε «συνήγοόος» του, υπό την έννοια πως καμία ομάδα στον κόσμο η οποία ανανεώνει σε πολύ μεγάλο ποσοστό στο ρόστερ της, δεν είναι δυνατό να βγάλει άμεσα στον αγωνιστικό χώρο τις πραγματικές δυνατότητές της. Ο Μίτσελ θέλει να παρουσιάσει έναν Ολυμπιακό που θα έχει ταχύτητα στο παιχνίδι του και αυτοματισμούς, θα δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, προσφέροντας έτσι ελκυστικό θέαμα.
         
Όλα αυτά δε γίνονται απ’ την μία ημέρα στην άλλη. Και απολύτως δικαιολογημένα, ο Γιάννης Μανιάτης έκανε λόγο για υπομονή, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιάννη Καραλή μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού Σταδίου. Ορθότατα ο σκόρερ του μοναδικού γκολ της τελευταίας αναμέτρησης της 1ης αγωνιστικής, υπενθύμισε πως έχουν έρθει στους πρωταθλητές πολλοί καινούργιοι παίκτες, ζητώντας υπομονή απ’ τον κόσμο, ώστε να βρεθούν «παλιοί» και «νέοι» της ομάδας του Πειραιά.
         
Μάλιστα, όταν ο αρχηγός υποστηρίζει δημοσίως ότι ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι παραπάνω θα ξέρει για τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας του, αλλά και για τη δουλειά των προπονήσεων στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.
         
Εν κατακλείδι και ο Μίτσελ θέλει να κερδίσει το στοίχημα της βελτίωσης της εικόνας των νταμπλούχων. «Γνωρίζω σε ποια ομάδα βρίσκομαι, ποιοι είναι οι στόχοι μας και δε θα σταματήσω προτού τα καταφέρω», λέει ο Ισπανός τεχνικός. Επομένως, χρειάζεται πάνω από όλα υπομονή για να αποδώσει «καρπούς» η δουλειά των «ερυθρόλευκων».

Γράψτε το σχόλιο σας...