Ο απαιτητικός Μίτσελ

0
Νίκος Γαβαλάς
17/07/2013 • 08:15
Ο απαιτητικός Μίτσελ
  • shares

Το πρόγραμμα είχε το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Σίμουρκ απ’ το Αζερμπαϊτζάν. Τηρουμένων των αναλογιών και των κοπιαστικών προπονήσεων (θυμίζουμε πως καθημερινά είχαν τρεις προπονήσεις), οι ποδοσφαιριστές άφησαν καλές εντυπώσεις.


Με άλλα λόγια, ήταν θετικό το πρώτο δείγμα γραφής των πρωταθλητών Ελλάδας. Διότι σε ορισμένα διαστήματα του αγώνα, κυκλοφόρησαν με ταχύτητα τη μπάλα, επιχειρώντας να δημιουργήσουν ρήγματα απ’ τα άκρα, αλλά και ευκαιρίες απ’ τον άξονα. Όμως, ο Μίτσελ είναι απαιτητικός. Θέλει το καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Μπορεί να είναι ικανοποιημένος απ’ την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, όμως δεν κρύβει τις σκέψεις του αναφορικά με την άμεση ενίσχυση της ομάδας του Πειραιά.


Έτσι, ο Μίτσελ υπενθυμίζει σε κάθε ευκαιρία πως χρειάζεται παίκτες οι οποίοι θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά, Κάτι το οποίο επανέλαβε στη συνέντευξη που μας παραχώρησε στην κάμερα της nova, μετά το τέλος του αγώνα με την Σίμουρκ. Περί αυτού ουδείς διαφωνεί και κυρίως η διοίκηση η οποία «τρέχει» παράλληλα αρκετές μεταγραφικές υποθέσεις για την ενίσχυση του ρόστερ εντός των επόμενων ημερών.


Όσο για την περίπτωση του Τζαμέλ Αμπντούν, η αίσθησή μας είναι πως επιχειρεί να "εξαργυρώσει" εδώ και τώρα το όνομα που "έκτισε" στον Πειραιά. Γιατί όχι, θέλει να "εξαργυρώσει" ακόμη και τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του περσινού πρωταθλήματος και να πάρει μεταγραφή στην ομάδα που επιθυμεί με τους δικού τους όρους.

Για την ακρίβεια, αν κρίνουμε απ’ τη συμπεριφορά του στην Αυστρία όπου είναι απόμακρος (σας έχουμε ενημερώσει σχετικώς τις προηγούμενες ημέρες), ουσιαστικά εκβιάζει ώστε να γίνουν δεκτές οι απαιτήσεις του απ’ τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων». Δεν ξέρουμε την κατάληξη στην υπόθεση του Αμπντούν, αλλά η προσωπική μας άποψη είναι πως κανείς παίκτης δεν πρέπει να βρίσκεται πάνω απ’ την ομάδα. Διότι αν αντιστραφούν οι όροι, κινδυνεύει η συνοχή του οικοδομήματος. Και εκεί απαιτείται καταλυτική παρέμβαση από όσους κινούν τα νήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας...