Η προστασία των συμφερόντων και η έμπρακτη στήριξη

0
Νίκος Γαβαλάς
04/07/2013 • 08:23
Η προστασία των συμφερόντων και η έμπρακτη στήριξη
  • shares

Ωστόσο, σε ανύποπτη στιγμή σας είχαμε αναφέρει απ’ το novasports.gr ότι οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού «τρέχουν» εδώ και καιρό, αλλά και με μεθοδικότητα αρκετές υποθέσεις, ορισμένες εκ των οποίων δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας (προφανώς για λόγους προστασίας των συμφερόντων της ομάδας του Πειραιά); Προσθέταμε δε ότι υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για κάθε θέση που «πονάει» ο πρωταθλητής Ελλάδας και τονίζαμε πως την κατάλληλη στιγμή θα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί το ρόστερ της επόμενης περιόδου.
Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές. Οι υπεύθυνοι των "Πειραιωτών" προχωρούν σε μεταγραφές οι οποίες ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα και την ισχυροποιούν προκειμένου να αντεπεξέλθει με επιτυχία στον πολυμέτωπο αγώνα της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο «ερυθρόλευκος καμβάς» συμπληρώνεται και ο Ολυμπιακός θα έχει σε πολύ μεγάλο βαθμό, γεμάτο το οπλοστάσιό του στην εκκίνηση της προετοιμασίας (για τις 7 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση των παικτών στις εγκαταστάσεις του Ρέντη). Θα υπάρχουν ανοικτές ελάχιστες μεταγραφικές υποθέσεις, όπως είναι η απόκτηση ενός αμυντικού μέσου.
 Ωστόσο, η μεγάλη δύναμη των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται εκτός των τειχών του ποδοσφαιρικού τμήματος. Φυσικά αναφερόμαστε στον κόσμο της ομάδας, που διαχρονικά δίνει ώθηση στον Ολυμπιακό. Την έμπρακτη στήριξή του την έχει ξανά ανάγκη ο πρωταθλητής Ελλάδας. Και όταν λέμε έμπρακτη στήριξη, εννοούμε, ανάμεσα σε άλλα, και την ανταπόκριση στο κάλεσμα των υπευθύνων της ΠΑΕ για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία ήδη κυκλοφορούν, με σημαντικά μειωμένες τιμές σε σχέση με πέρυσι, αλλά και με μεγάλα προνόμια για τους κατόχους τους. Μάλιστα, για δεύτερη χρονιά στη σειρά μειώθηκε το κόστος απόκτησής τους, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί ο φίλος του Ολυμπιακός μέσα σε ένα εξαιρετικά δύσκολο οικονομικά περιβάλλον.

 

Γράψτε το σχόλιο σας...