Και "λαχεία" τύπου Μιραλάς

0
Νίκος Γαβαλάς
04/06/2013 • 08:26
Και "λαχεία" τύπου Μιραλάς
  • shares

Το θέμα για μία ελληνική ομάδα είναι να βρίσκει συμφέρουσες περιπτώσεις στην αγορά του εξωτερικού. Αλήθεια, για σκεφθείτε πόσοι ήξεραν καλά τον Μιραλάς όταν ο Ολυμπιακός τον έφερνε στην Ελλάδα με τη μορφή δανεισμού απ' τη Γαλλία; Για να μην πάμε πιο πίσω και αναλύσουμε την περίπτωση του Τουρέ. Σύμφωνοι, πρόκειται για δύο περιπτώσεις - λαχεία. Και ο πρώτος αριθμός του λαχείου δε σου πέφτει κάθε ημέρα.

Όμως, γιατί οι «ερυθρόλευκοι» να μην επιχειρούν να φέρουν στην Ελλάδα παίκτες σε καλή ηλικία οι οποίοι και φιλοδοξίες θα έχουν, και θα μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων», και το κυριότερο, δε θα ξοδευτεί ένα "καράβι" χρήματα ώστε να ρίξουν "άγκυρα" στο Λιμάνι. Γιατί να μην ψάξουν (και) για νέα "λαχεία";

Εμείς να θυμίσουμε πως οι πρωταθλητές Ελλάδας με επίσημες τοποθετήσεις τους έχουν διαψεύσει κατηγορηματικά κάθε επαφή με τους Αρσάβιν, Ροσίτσκι, Αϊμάρ και τους Μεξικανούς αδελφούς, Ντος Σάντος. Είναι σαφές ότι οι υπεύθυνοι της ομάδας του Πειραιά δε θέλουν να επιτρέψουν την καλλιέργεια προσδοκιών για την απόκτηση γνωστών ονομάτων.

Στις εποχές που ζούμε, τέτοιες συνεργασίες μοιάζουν απαγορευτικές για κάθε ελληνική ομάδα. Πρόκειται για τις μεταγραφές αεροδρομίου, ή μεταγραφές - βόμβες όπως κάθε χρόνο, τέτοια εποχή συνηθίζουμε να λέμε.

Ούτως ή άλλως, πλησιάζει η ώρα των αποφάσεων για τις μεταγραφικές επιλογές. Εκείνο που θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι το γεγονός πως οι αποφάσεις δε θα ληφθούν για μεταγραφικές υποθέσεις οι οποίες θα ανοίξουν τώρα. Η προεργασία στην αγορά του εξωτερικού ήταν πολύμηνη και έχει ολοκληρωθεί. Σε κάθε θέση που πονάνε οι «ερυθρόλευκοι» υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές. Λίγη υπομονή, λοιπόν, καθώς το τοπίο οσονούπω θα ξεκαθαρίσει.

Γράψτε το σχόλιο σας...