Παρέχει τη στήριξη του Βαλβέρδε

0
Νίκος Γαβαλάς
01/06/2013 • 11:50
Παρέχει τη στήριξη του Βαλβέρδε
  • shares

Κάπως έτσι άλλωστε λειτουργούσαν οι Πειραιώτες επί των ημερών του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ακόμη και όταν ο Ισπανός τεχνικός είχε αμφισβητηθεί έντονα εξαιτίας ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε κόντρα στο ρεύμα και τον στήριξε στον υπερθετικό βαθμό. Δεν «χάιδεψε» αυτιά, αλλά έκρινε με βάση το συμφέρον του Ολυμπιακού. Το ίδιο πράττει τώρα, γεγονός που μας επιτρέπει να υποστηρίζουμε ότι θα έρθουν ακόμη καλύτερες ημέρες στην ομάδα του Πειραιά.

Και όταν γράφουμε ακόμη καλύτερες ημέρες, αναφερόμαστε στον ξεκάθαρο στόχο όλων όσοι σχετίζονται με τους νταμπλούχους: να μπορέσουν να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Δηλαδή και θετικά αποτελέσματα να έχουν στον πολυμέτωπο αγώνα τους σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και ελκυστικό θέαμα να προσφέρουν.

Και κάτι ακόμη: τα πρωταθλήματα δεν κρίθηκαν στα πρωτοσέλιδα. Ούτε η ποιότητα του θεάματος μίας ομάδας βελτιώθηκε επειδή μαζεύτηκαν αμέτρητοι φίλαθλοι για να υποδεχθούν στο αεροδρόμιο έναν ποδοσφαιριστή. Για παράδειγμα, όταν ο Ολυμπιακός, μετά από εισήγηση του Βαλβέρδε έφερνε στην Ελλάδα τον Ορμπάιθ και τον Μαρκάνο, στο αεροδρόμιο ήμασταν μερικοί συνάδελφοι και δύο - τρεις κάμερες προκειμένου να εξασφαλίσουμε τις πρώτες δηλώσεις τους. Σήμερα, υπάρχει κανένας που να διαφωνεί πως αμφότεροι είχαν σημαντική προσφορά στον πρωταθλητή Ελλάδας;

Η άποψη μας είναι πως ως γνώστες της ισπανικής αγοράς, ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του μπορούν να φέρουν στο Λιμάνι ανάλογες περιπτώσεις παικτών, ώστε να κατορθώσει ο Ολυμπιακός να ανέβει επίπεδο και να γίνει πιο ανταγωνιστικός στις εκτός συνόρων διοργανώσεις, προσφέροντας παράλληλα ελκυστικότερο θέαμα.

Γράψτε το σχόλιο σας...