Από ουραγός των play offs στην κορυφή

0
Νίκος Γαβαλάς
24/05/2013 • 08:48
Από ουραγός των play offs στην κορυφή
  • shares

Θα θυμάστε πως στην τελευταία περίοδο του Σωκράτη Κόκκαλη στην ηγεσία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι «Πειραιώτες» τερμάτισαν την 5η θέση, απογοητεύοντας με την παρουσία τους στη μοναδική συμμετοχή τους στα play offs της Superleague (τότε, είχαν τερματίσει στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας).

Με την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των "Πειραιωτών", κατακτήθηκαν οι πέντε απ' τους έξι εγχώριους τίτλους της τελευταίες τριετίας (τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα). Προσωπική μας άποψη είναι πως τούτο αποτελεί σπουδαίο επίτευγμα. Διότι μόνο εύκολο δεν είναι για μία ομάδα η οποία βρίσκεται σε πτωτική πορεία, μία αλλαγή στην ηγεσία της να την ξαναβάλει άμεσα σε τροχιά επιτυχιών.

Αυτές τις "συνθήκες" θα πρέπει να τις έχουμε στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας, όταν μπαίνουμε στη διαδικασία κριτικής των πεπραγμένων στην ομάδα του Πειραιά. Ασφαλώς και ο κόσμος, όλοι όσοι σχετίζονται μαζί της, θέλουν εκτός από επιτυχίες να απολαμβάνουν και ελκυστικό θέαμα. Στην περίοδο που ολοκληρώθηκε, είναι κοινώς αποδεκτό πως η εικόνα των «ερυθρόλευκων» δεν ικανοποίησε τους φιλάθλους τους.

Το γεγονός πως το έχουν παραδεχθεί δημοσίως τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και η ίδια η διοίκηση, μάς επιτρέπει να υποστηρίζουμε πως στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο θα γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις ώστε ο Ολυμπιακός να ανταποκριθεί ξανά στις (πάντα) αυξημένες προσδοκίες του κόσμου του.

Γράψτε το σχόλιο σας...