Κύπελλο φέτος, θέαμα του χρόνου

0
Νίκος Γαβαλάς
12/05/2013 • 00:57
Κύπελλο φέτος, θέαμα του χρόνου
  • shares

Αναμφίβολα, στο ακροτελεύτιο επίσημο ματς τους, οι «Πειραιώτες» δεν ενθουσίασαν. Ξανά, θα μπορούσαμε να προσθέσουμε, διότι στη χρονιά ήταν λίγες οι φορές κατά τις οποίες ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» απήλαυσε καλό θέαμα. Κάτι που επίσης παραδέχθηκε ο Γιάννης Μανιάτης την παραμονή του τελικού.

Τώρα και αφού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί εντός των τειχών των «ερυθρόλευκων» για το 26ο κύπελλο της ιστορίας τους, τον Μίτσελ και τα διοικητικά στελέχη περιμένουν πολύ δουλειά, προετοιμάζοντας το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ο χρόνος δεν περισσεύει. Θα δρομολογηθούν άμεσα οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, ώστε σύντομα ο Ολυμπιακός να συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Πρώτα θα ξεκαθαρίσει ποιοι παίκτες θα παραμείνουν. Ουκ ολίγα συμβόλαια λήγουν, ανάμεσα στα οποία είναι δύο εκ των πρωταγωνιστών των «ερυθρόλευκων» στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Πρόκειται για τον Ρόι Κάρολ και τον Αριέλ Ιμπαγάσα, με την υπόθεση του Βορειοϊρλανδού γκολκίπερ να μοιάζει ευκολότερη. Υπάρχει συμφωνία για επέκταση του συμβολαίου του και αναμένεται να επικυρωθεί τις επόμενες ημέρες. Παρεμπιπτόντως, δικαίωσε τον Μίτσελ που του προτίμησε στον τελικό, διότι η απόδοσή του ήταν εξαιρετική.

Όσο για τον Ιμπαγάσα, ακόμη και στην προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία του δείχνει πόσο σημαντικός είναι για τον Ολυμπιακό. Ασφαλώς και θα είναι καλό να έρθει στον Πειραιά ένας νεότερος Ιμπαγάσα. Αλλά γιατί να μην παραμείνει και ο Αργεντινός για έναν ακόμη χρόνο;

Γράψτε το σχόλιο σας...