Τα κίνητρα των "ερυθρόλευκων"

0
Νίκος Γαβαλάς
11/05/2013 • 08:08
Τα κίνητρα των "ερυθρόλευκων"
  • shares

Απ’ την πλευρά του ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει πάντα τίτλους. Πόσο μάλλον σε μία χρονιά κατά την οποία οι «Πειραιώτες» είναι ένα σκαλοπάτι πάνω απ’ τις υπόλοιπες ομάδες της χώρες, οι οποίες θέλουν να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελλάδα. Καθώς πλησιάζουμε προς τη σέντρα του τελικού, γίνεται ξεκάθαρη με τον πλέον εμφατικό τρόπο η επιθυμία των φίλων των πρωταθλητών για να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές του Μίτσελ στο ομολογουμένως δύσκολο έργο που τους περιμένει το Σάββατο το βράδυ στο ΟΑΚΑ.

Να ξέρετε πως καταγράφουμε τις δυσκολίες του τελικού, όχι μόνο προς ένδειξη σεβασμού προς τον αντίπαλο των «Πειραιωτών», αλλά επειδή έχουμε τη βεβαιότητα πως το σαββατόβραδο θα πρέπει να δώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους ώστε να κατορθώσουν να φθάσουν στην κατάκτηση του 26ου κυπέλλου της ιστορίας τους.

Σε κάθε ευκαιρία αισθανόμαστε την ανάγκη να υπενθυμίζουμε προς όλους όσοι σχετίζονται με τον Ολυμπιακό -και κυρίως σε εκείνους που θα επιλέξει ο Μίτσελ για να πατήσουν το χορτάρι του ΟΑΚΑ- πως η ομάδα της Αρκαδίας διαθέτει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να βάλει από υψηλά έως και ανυπέρβλητα εμπόδια σε οποιονδήποτε αντίπαλο. ʼλλωστε, στις δύο αναμετρήσεις του πρωταθλήματος, οι «ερυθρόλευκοι» κόπιασαν πολύ προκειμένου να πάρουν το τρίποντο τόσο στο Καραϊσκάκη, όσο και στην Τρίπολη.

Έχουμε δε την αίσθηση πως αυτά τα δύο ματς θα πρέπει να αποτελέσουν οδηγό για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, αναφορικά με τον τρόπο προσέγγισης του μεγάλου τελικού του κυπέλλου Ελλάδας. Οφείλουν να είναι στο «κόκκινο» απ' το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι στον υπερθετικό βαθμό στο ακροτελεύτιο επίσημο ματς τους. Ειδάλλως, ελλοχεύει ο κίνδυνος δυσάρεστων εκπλήξεων στο τέλος της περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας...