Ο διπλός ρόλο του Μίτσελ

0
Νίκος Γαβαλάς
02/05/2013 • 08:08
Ο διπλός ρόλο του Μίτσελ
  • shares

Θεωρούμε δε πως θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης έχει αποδείξει απ’ την αρχή τη χρονιάς ότι διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο, ικανό να βάλει υψηλά εμπόδια σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Μάλιστα, ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα της Αρκαδίας προσέγγισε τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ για το ημιτελικό γύρο του κυπέλλου Ελλάδας, επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο τελικός είναι ο ακροτελεύτιος αγώνας της περιόδου για τον Ολυμπιακό, Παράλληλα, υπενθυμίζουμε πως το πρωτάθλημα έχει κατακτηθεί μαθηματικά απ’ τις 10 Μαρτίου. Κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα του Πειραιά να μην κινείται, εδώ και καιρό, στο «κόκκινο». Αλλά θεωρούμε πως η κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου, αποτελεί από μόνο του ένα ισχυρότατο κίνητρο για τους παίκτες των «ερυθρόλευκων», προκειμένου να δώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους στο ραντεβού της 11ης Μαρτίου και να κλείσουν τη χρονιά με το νταμπλ.

Έπειτα, δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως ενδεχομένως ο τελικός να αποτελέσει για ορισμένους ποδοσφαιριστές, κριτήριο παραμονής στην ομάδα του Πειραιά. ʼλλωστε, τούτο τους το είχε πει με τον πλέον εμφατικό τρόπο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, στην τελευταία του επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και στην ομιλία που είχε κάνει στους παίκτες.

Απ’ την άλλη πλευρά, ο Ισπανός τεχνικός θα επιχειρήσει μέσα απ’ τις προπονήσεις να προετοιμάσει και την επόμενη ημέρα στους «ερυθρόλευκους». Το γεγονός πως έχει από τώρα κοντά του ορισμένες απ’ τις μεταγραφές (Ολαϊτάν, Σάμαρης) και κάποιους απ’ τους δανεικούς (Τάτος, Ζαραδούκας, Διαμαντάκος, Ποτουρίδης), του επιτρέπει από νωρίς να αρχίσει να ετοιμάζει τα πλάνα του αναφορικά με το ρόστερ της επόμενη περιόδου.

Θυμίζουμε πως επιθυμεί να είναι μικρό (περίπου 25 ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένων και των τερματοφυλάκων), προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να προωθεί παίκτες απ’ την ομάδα νέων προς την πρώτη. Διότι ένα απ’ τα προσωπικά στοιχήματα που θέλει να κερδίσει, είναι η ανάδειξη ποδοσφαιριστών απ’ τα τμήματα υποδομής των πρωταθλητών Ελλάδας.

ΥΓ: «Σιδερένιος» ο κ. Μίτσελ, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του που ανησύχησε την οικογένειά του, αλλά και την ευρύτερη οικογένεια του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας...