Το «κεφάλαιο» Μήτρογλου για τον Ολυμπιακό

0
Νίκος Γαβαλάς
29/04/2013 • 08:08
Το «κεφάλαιο» Μήτρογλου για τον Ολυμπιακό
  • shares

Λίγες ημέρες μετά την «σκληρή» ομιλία του πρόεδρου των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους ποδοσφαιριστές στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, εκείνοι έπαιξαν με σοβαρότητα και πειθαρχία στη Θράκη, φθάνοντας στη νίκη με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Μήτρογλου.

Σε ένα ακόμη ματς, ο διεθνής επιθετικός "υπενθύμισε" την εκτελεστική δεινότητά του, φωνάζοντας "παρών" για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Δεν είναι εκτός πραγματικότητας όποιος υποστηρίξει πως βρίσκεται ένα κλικ πιο μπροστά απ’ τον Ραφίκ Τζιμπούρ στην κούρσα της διεκδίκησης της θέσης στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Όμως, δε θα σταθούμε μόνο στο μεγάλο ραντεβού της 11ης Μαΐου με τον Αστέρα Τρίπολης. Θέλουμε να αναδείξουμε το κεφάλαιο Μήτρογλου για τους «Πειραιώτες». Η ταπεινή μας άποψη είναι πως στην παρούσα φάση είναι ο καλύτερος Έλληνας επιθετικός. Δικαίως, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ανανέωσαν πριν από λίγους μήνες το συμβόλαιό του.

Θεωρούμε πως διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία ώστε να εξελιχθεί σε πρώτη επιλογή για την κορυφή της επίθεσης. Παράλληλα, έχουμε την αίσθηση πως ο ανταγωνισμός του με τον Ραφίκ Τζιμπούρ τον κάνει καλύτερο. Κάτι άλλωστε που συμβαίνει με κάθε ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν έχει πάρει στο «σπίτι» του τη θέση του βασικού.

Εν κατακλείδι, οι επόμενες ημέρες μέχρι και τον τελικό θα έχουν πολύ ενδιαφέρον, προκειμένου να δούμε τον τρόπο με τον οποίο ο  Μίτσελ (όταν με το καλό αναρρώσει) θα προετοιμάσει τον Τζιμπούρ και τον Μήτρογλου για το ακροτελεύτιο ραντεβού του Ολυμπιακού στη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας...