Το σκαλοπάτι και η ανοχή του Ολυμπιακού

0
Νίκος Γαβαλάς
17/01/2013 • 07:53
Το σκαλοπάτι και η ανοχή του Ολυμπιακού
  • shares

Στον αγώνα με την Καβάλα, ο Πορτογάλος τεχνικός έβαλε στο αρχικό σχήμα ουκ ολίγους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν λιγοστό χρόνο συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα. Πρόκειται για τον Παπάζογλου, τον Φέισα, τον Φετφατζίδη, τον Ντιακίτε, τον Ζαραδούκα, αλλά και τον Βλαχοδημό, ο οποίος ήταν η τρίτη αλλαγή των «Πειραιωτών».

Κάνοντας ταμείο μετά το «φινάλε», θα συμφωνήσουμε πως οι Παπάζογλου και Φέισα αξιοποίησαν την ευκαιρία που τους έδωσε ο προπονητής τους. Παρεμπιπτόντως, αμφότεροι πέτυχαν το πρώτο τους γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα, γεγονός το οποίο το πανηγύρισαν με θέρμη.

Δίχως άλλο, η αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού φαντάζει πια πληρέστατη, με Μανωλά, Σιόβα, Κοντρέρας, Παπάζογλου και φυσικά τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος οσονούπω επιστρέφει στα γήπεδα μετά το σοβαρό τραυματισμό του, πέρυσι το καλοκαίρι, στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012. Όσο για τον Φέισα, πιστεύουμε πως αν πάρει συνεχόμενα ματς στα πόδια του, θα βοηθήσει ουσιαστικά τον Ολυμπιακό στις επόμενες υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ειδική αναφορά θέλουμε να κάνουμε στις υποθέσεις των συμβολαίων του Βασίλη Τοροσίδη και του Ραφίκ Τζιμπούρ. Η διοίκηση του Ολυμπιακού έδειξε υπερβολική ανοχή στην επιθυμία και των δύο να αναζητήσουν ποδοσφαιρική στέγη στο εξωτερικό. Και ορθώς επιχειρεί, εδώ και τώρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο, είτε θετικά, είτε αρνητικά, καθώς πάνω από τα πρόσωπα είναι η ομάδα. ʼλλωστε, το θολό τοπίο, δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των «ερυθρόλευκων», αφού την ίδια ώρα και ο κόσμος, πλέον, πιέζει για οριστική διευθέτηση των υποθέσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας...