Πλησιάζει τις δύο δεκαετίες στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Πρώτη του αποστολή ήταν στις αρχές τις δεκαετίας του '90, στη ρεβάνς με την Τσερνομόρετς στην Οδησσό. Έκτοτε, γύρισε την Ελλάδα απ' άκρη σε...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
30/06/2014 • 11:23

Τα δεδομένα στην υπόθεση Μανωλά

Έχουμε την αίσθηση, αν όχι τη βεβαιότητα πως με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση της πώλησης του Κώστα Μανωλά σε ομάδα του εξωτερικού. Λίγο - πολύ η περίπτωσή του μοιάζει με εκείνη του Κώστα Μήτρογλου. Δηλαδή, θα ολοκληρωθεί η πώλησή του, μόνο αν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων». Σε αντίθετη περίπτωση, ο διεθνής αμυντικός θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά.

23/06/2014 • 18:15

Και η κριτική στην ώρα της

Πραγματικά, δεν έχει προηγούμενο ο τρόπος με τον οποίο κινείται ο Ολυμπιακός στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

17/06/2014 • 13:02

Χρειάζεται, αλλά δε ζητάει ο Μίτσελ χρόνο

Σε ένα 20ημερο, η αποστολή του Ολυμπιακού θα βρίσκεται στις αυστριακές Αλπεις, αρχίζοντας το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Ο Μίτσελ με τον Αλκόρτα αντί του Σάντσεθ στο πλευρό του, θα επιχειρεί να δημιουργήσει ξανά ένα ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελλάδα, επιχειρώντας παράλληλα μία αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη.

11/06/2014 • 20:51

Υπεραξίες και πραγματικό πλεόνασμα

Το είχαν ξεκαθαρίσει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εδώ και καιρό πως θα βάλουν στην τελική ευθεία τις μεταγραφικές υποθέσεις, μόλις "πέσουν οι τίτλοι τέλους" στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πλέον, έχοντας μπει για τα καλά στον Ιούνιο, κάθε ημέρα έχει ιδιαίτερη σημασία και μπορεί να κρύβει οριστικές μεταγραφικές εξελίξεις, ακόμη - ακόμη και ανακοινώσεις.

03/06/2014 • 20:46

Ψάχνοντας τη θέση του Μασάντο

Αγκυρα από το Λιμάνι σηκώνει ο Πάουλο Μασάντο μετά από δύο χρόνια στον Ολυμπιακό και μετακομίζει στο Ζάγκρεμπ για λογαριασμό της Ντιναμό.

CLEAR FILTERS