Πλησιάζει τις δύο δεκαετίες στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Πρώτη του αποστολή ήταν στις αρχές τις δεκαετίας του '90, στη ρεβάνς με την Τσερνομόρετς στην Οδησσό. Έκτοτε, γύρισε την Ελλάδα απ' άκρη σε...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
26/06/2012 • 16:25

Στην ώρα τους

Ήρθε στην Ελλάδα, σήκωσε μανίκια και έπιασε δουλειά.. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ εγκαταστάθηκε στoν Πειραιά και έχοντας «ακτινογραφήσει» τη νέα του ομάδα παρακολουθώντας τους περσινούς αγώνες μέσω dvd, αρχίζει να διαμορφώνει με τη διοίκηση των νταμπλούχων το παζλ της επόμενης περιόδου.

24/06/2012 • 12:00

Το Wimbledon 2012 στη NOVA

Τα κορτ με γρασίδι του All England Club στα περίχωρα του Λονδίνου, ανοίγουν τη Δευτέρα για να υποδεχθούν τους καλύτερους τενίστες και τις κορυφαίες τενίστριες στον κόσμο. Το Wimbledon 2012 αρχίζει και η nova για μία ακόμη χρονιά σας προσφέρει τη δράση απ’ το κεντρικό κορτ, το κορτ 1 και το κορτ 2 με απευθείας πολύωρες μεταδόσεις απ’ το novsports 1, 3 και 4.

18/06/2012 • 17:22

Αμυντικό «οπλοστάσιο»

Αναμφίβολα, η αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού ήταν ένα απ' τα ισχυρά όπλα του στο δρόμο προς την κατάκτηση του νταμπλ, αλλά και στην εξαιρετική παρουσία του στην Ευρώπη. Όμως, σε σχέση με πέρυσι, ποιοι εκ των πρωταγωνιστών της άμυνας των «ερυθρόλευκων» θα είναι στο «οπλοστάσιο» του Λεονάρντο Ζαρντίμ;

14/06/2012 • 23:29

Εγχειρίδιο λειτουργίας

Τούτες τις κρίσιμες -για το μέλλον της χώρας- ημέρες, έκδηλη είναι η ανησυχία όλων μας για το τι θα (μας) ξημερώσει την 18η Ιουνίου. Έχουμε την άποψη πως θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή και ψυχραιμία απ' όλους μας, ώστε να τα καταφέρουμε στο «Γολγοθά» που ανεβαίνουμε εδώ και καιρό. Χρειάζεται να πορευτούμε ξανά στα μονοπάτια της ευγένειας, της αλληλεγγύης και της ομαδικότητας.

11/06/2012 • 14:11

Με όραμα και φιλοδοξίες

Η ώρα του Ζαρντίμ έφθασε. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη ξεκινήσει να «ακτινογραφεί» τη νέα του ομάδα, προκειμένου σε συνεργασία με τη διοίκηση να καταλήξουν στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά στη νέα περίοδο. Πριν μας δώσει τα εν Ελλάδι δείγματα γραφής του, αισθανόμαστε την ανάγκη ν’ αναδείξουμε το γεγονός πως δέχθηκε να έρθει στην Ελλάδα και ν' αναλάβει την κορυφαία ομάδα της χώρας για (τουλάχιστον) δύο χρόνια. Είναι κάτι το οποίο αποδεικνύει πως είναι ένας άνθρωπος με φιλοδοξίες και όραμα.

06/06/2012 • 15:20

To ελληνικό στοιχείο

Όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαδέχθηκε τον Σωκράτη Κόκκαλη στην ηγεσία του Ολυμπιακού, είχε γνωστοποιήσει αμέσως την επιθυμία του για τόνωση του ελληνικού στοιχείου της ομάδας. Ασφαλώς και κάτι τέτοιο δε θα μπορούσε να γίνει απ' τη μία ημέρα στην άλλη. Επιπλέον, υπάρχουν δύο τρόποι για την επίτευξη του στόχου: ο πρώτος αφορά στην ανάδειξη Ελλήνων παικτών απ' τις Ακαδημίες του συλλόγου. Ο δεύτερος σχετίζεται με την αγορά των κορυφαίων Ελλήνων παικτών που αγωνίζονται στα μέρη μας.

06/06/2012 • 03:25

To ελληνικό στοιχείο

Όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαδέχθηκε τον Σωκράτη Κόκκαλη στην ηγεσία του Ολυμπιακού, είχε γνωστοποιήσει αμέσως την επιθυμία του για τόνωση του ελληνικού στοιχείου της ομάδας.

CLEAR FILTERS