Πλησιάζει τις δύο δεκαετίες στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Πρώτη του αποστολή ήταν στις αρχές τις δεκαετίας του '90, στη ρεβάνς με την Τσερνομόρετς στην Οδησσό. Έκτοτε, γύρισε την Ελλάδα απ' άκρη σε...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
28/06/2011 • 01:00

Προσηλωμένος στο μεταγραφικό πλάνο

Δίχως άλλο, είναι συγκλονιστικές οι εξελίξεις που αφορούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, την ώρα κατά την οποία η δικαστική εξουσία κάνει τη δουλειά της στην υπόθεση των στημένων παιχνιδιών, ο κάθε ένας από εμάς οφείλει να συνεχίσει την πορεία του παραμένοντας προσηλωμένος στο στόχο του.

24/06/2011 • 04:00

Ευχαριστώ τον Θεό του τένις

Την ώρα κατά την οποία η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί τις συγκλονιστικές εξελίξεις που αφορούν στο χώρο του ποδοσφαίρου μας, εμείς ανοίγουμε παράθυρο στον κόσμο. Αλλάζουμε σπορ μέσα απ' τις πολύωρες μεταδόσεις της nova απ' το Wimbledon και φέρνουμε στην επιφάνεια τις αξίες του πρωταθλητισμού.

18/06/2011 • 13:05

Ο απολογισμός ενός χρόνου

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος απ' την ιστορική συμφωνία του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ήταν 18 Ιουνίου του 2010, όταν ο κ. Μαρινάκης έγινε μεγαλομέτοχος της πειραϊκής εταιρίας, αποκτώντας το 67% των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

11/06/2011 • 13:10

Οι μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού

Ο Φράνκο Κοστάντζο ήταν η αρχή. Η απόκτηση του Αργεντινού γκολκίπερ έχει και σημειολογική αξία, καθώς η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αρχίζει να ενισχύει το ρόστερ της επόμενης περιόδου απ' την άμυνα προς την επίθεση. Η βάση βρίσκεται στην άμυνα και αυτήν επιχειρεί να τονώσει πρώτα η πειραϊκής εταιρία.

08/06/2011 • 00:02

Ο μήνας των ανακοινώσεων

Εως το τέλος του μήνα θα δρομολογηθούν ουσιαστικές εξελίξεις στην πλειοψηφία των μεταγραφικών υποθέσεων του Ολυμπιακού. Πιθανότατα, οι περισσότερες θα έχουν κλείσει έως τις 4 Ιουλίου, οπότε και έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η προετοιμασία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Κάτι που ξεκαθάρισε με δημόσια τοποθέτησή του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης.

03/06/2011 • 15:00

Οι μεταγραφές δεν αρκούν

Αδειάζει η κλεψύδρα για την ολοκλήρωση των πρώτων μεταγραφών του Ολυμπιακού. Απ' τη Δευτέρα δρομολογούνται ουσιαστικές εξελίξεις σε συγκεκριμένες υποθέσεις. Δεν αποκλείεται δε την επόμενη εβδομάδα η πειραϊκή εταιρία να ανακοινώσει τα πρώτα αποκτήματα.

01/06/2011 • 00:01

Οι «ελληνικοί» στόχοι του Ολυμπιακού

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ουδέποτε έκρυψαν την εκτίμησή τους για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές ομάδων της Σούπερ Λίγκας. Δύο τέτοιες περιπτώσεις είναι ο Φορτούνης του Αστέρα Τρίπολης και ο Αμπντούν της Καβάλας. Ωστόσο, υπάρχει σημαντική απόσταση ανάμεσα στη δημοσιοποίηση κολακευτικών σχολίων για έναν παίκτη και την έναρξη της διαδικασίας διαπραγμάτευσης για την απόκτησή του.

CLEAR FILTERS