Αναγκαστική καθυστέρηση

0
Κωστής Μπότσαρης
29/12/2014 • 22:40
Αναγκαστική καθυστέρηση
  • shares


Δεν είναι μόνον η περιέργεια για το ... άγνωστο αλλά κι οι ενδείξεις και τα σχετικά συμπεράσματα που προκύπτουν μέσα από τις κινήσεις αυτές. Καθώς υπάρχει η λογική πως έτσι γίνονται πιο κατανοητές κι οι βλέψεις της κάθε ομάδας για τη συνέχεια και το υπόλοιπο της σεζόν. Γίνεται κατανοητό πως η πρώτη θέση στην οποία βρίσκεται, για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια για σημαντικό χρονικό διάστημα, εγείρει ακόμη μεγαλύτερες αξιώσεις για την καλύτερη δυνατή ενδυνάμωση του υπάρχοντος συνόλου.
 
Στο στόχαστρο μπαίνουν κατά σειρά ποδοσφαιριστές ελεύθεροι, με συμβόλαια τα οποία λήγουν τον προσεχή Ιούνιο και στη συνέχεια, εφόσον πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα ελκυστικό σ? επίπεδο ποδοσφαιρικής αξίας και ικανοτήτων οι υπόλοιποι. Από τις προτάσεις που φτάνουν σωρηδόν στα γραφεία της ομάδας, προκρίνονται οι πλέον αξιόλογες περιπτώσεις, αξιολογούνται εκ νέου στο σύνολό τους, με κάθε ιδιαίτεροτητα που τις χαρακτηρίζει και ξεκινούν οι πρώτες, διερευνητικές επαφές. Η προσμονή κι η καλώς εννοούμενη περιέργεια έρχονται σε σύγκρουση με το συμφέρον της ομάδας για πολλούς λόγους. Η αρχή γίνεται με την πιθανή εμπλοκή άλλης ομάδας, που μπορεί ν? ανεβάσει το κόστος της όλης κίνησης.
 
Επίσης, στην περίπτωση κατά την οποία ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, η μη γνωστοποίηση της πιθανολογούμενης μετακίνησης κρατά χαμηλά και τα οικονομικά δεδομένα, καθώς σε αντίθετη περίπτωση, τυχόν αντιδράσεις είτε από τη μια είτε από την άλλη πλευρά μπορούν να εγείρουν μεγαλύτερες οικονομικές αξιώσεις όπως πολλάκις έχει συμβεί κατά το παρελθόν.
 
Ο ΠΑΟΚ έχει προσεγγίσει συγκεκριμένες περιπτώσεις τις οποίες και παρακολουθεί καιρό τώρα. Στην κάθε μια από τις θέσεις που επιθυμεί να ενισχυθεί, υπάρχουν τουλάχιστον πέντε περιπτώσεις με τις οποίες έχουν γίνει προχωρημένες συζητήσεις για επικείμενη συμφωνία. Πρόκειται για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, του μέσου και του μεσοεπιθετικού με βασική προϋπόθεση τη δυνατότητα να μπορεί ν? αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της μεσοπεπιθετικής γραμμής.
 
Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί και γραφεί ως τώρα με τις διαψεύσεις να διαδέχονται η μια την άλλη από την ΠΑΕ. Στις περισσότερες από αυτές αυτή είναι κι η πραγματικότητα. Ωστόσο ακόμη κι η . διάψευση είναι μέρος αυτού του "παιχνιδιού". Από όλες τις υποψηφιότητες που έχουν . παρελάσει ως τώρα, έμμεση παραδοχή για τη ρεαλιστική τους υπόσταση είναι αυτές των Κλιχ, Μπλάνκο και του Ουσέρο, με βασική προϋποθέση όμως το ποσό που αξιώνει ο Αστέρας Τρίπολης να είναι στα επιθυμητά για τον ΠΑΟΚ δεδομένα κι όχι στα αντίστοιχα των Αρκάδων.
 
Λίγες μέρες ακόμη έμειναν . Μισητή η λέξη που ακολουθεί αλλά απαραίτητη. Υπομονή, λίγη ακόμη με παρήγορη σκέψη τις σωστές επιλογές που έγιναν με τον ίδιο τρόπο το περασμένο καλοκαίρι και τα όποια ερωτήματα θ? απαντηθούν σύντομα. Καλή χρονιά, με υγεία, εργασία, ευτυχία, χαρά, δύναμη και τύχη κιι ότι άλλο επιθυμεί ο κάθε ένας για τη ζωή του και τους ανθρώπους του. Καλή δύναμη σε όλους όσοι βίωσαν είτε δια ζώσης, είτε λόγω κοντινού τους προσώπου, είτε λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης το ναυτικό εφιάλτη των τελευταίων 24ώρων αλλά και στους ανθρώπους που περνούν αυτές τις ημέρες μοναχοί και χωρίς τ? απαραίτητα εφόδια, σε όλα τα επίπεδα. Και πάλι, καλή δύναμη, καλή συνέχεια, χρόνια πολλά . 
Γράψτε το σχόλιο σας...
24/08/2019 • 07:16

Ντέρμπι για γκολ σε Αγγλία, Ιταλία. "Αξία" στην υπέρβαση της Τβέντε και της Οστάνδης

Περιμένουμε ανταγωνιστικό πνεύμα στο Λίβερπουλ, στο Χόφενχαϊμ, το Σάντερλαντ και το γήπεδο της Φούλαμ όπου εκεί οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο. Ακόμα πιο αμφίρροπο το ντέρμπι της Τσάμπιονσιπ το μεσημέρι. Προβάδισμα νίκης για Νάπολι, Παναθιηναϊκό και Μπενφίκα