Ημέρα εξελίξεων ...

0
Κωστής Μπότσαρης
25/07/2014 • 00:20
Ημέρα εξελίξεων ...
  • shares

Της νέας μεγάλης ελπίδας που έχει δημιουργηθεί από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ με βλέψεις να καθιερωθεί και να πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη, έχοντας ήδη δείξει στοιχεία ικανά για να τα καταφέρει περπατώντας στα χνάρια του Στέφανου Αθανασιάδη. Αλλωστε ο ίδιος ο «Κλάους» στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε είπε πως στον ... βενιαμίν - ηλικιακά και μόνον - επιθετικό βλέπει κάτι από τον εαυτό του. Ενα παιδί μετρημένο, σοβαρό, ταπεινό, αξιοπρεπές που από τις πρώτες του εμφανίσεις άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια. Πλέον, με το μέλλον του εξασφαλισμένο το μόνο που έχει να κάνει είναι να συνεχίσει να δουλεύει όσο σκληρά δούλευε ως τώρα κι ακόμη περισσότερο και τότε να είναι βέβαιος πως τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη. Αυτός είναι το ... «εργαλείο» όπως τον έχει «βαφτίσει» ο Τζαβέλλας, καθώς σε κάθε προπόνηση όλα όσα κάνει ο νεαρός επιθετικός αναγκάζουν τον πολύ πιο έμπειρο συμπαίκτη του να του πλέκει το εγκώμιο και να τον παροτρύνει. 

Ωστόσο, η μεγαλύτερη έκπληξη προήλθε από την ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον άνθρωπο που επέλεξε ο Ιβάν Σαββίδης ως νέο πρόεδρο. Μια διαδικασία που θα λάβει χώρα στην Εκτακτη Γενική Συνέλευση της 14ης Αυγούστου. Ο Ιάκωβος Αγγελίδης είναι ο εκλεκτός του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ. Ο Κύπριος νομικός, με σπουδές κι εργασία στο εξωτερικό, με παραστάσεις προσωπικές κι επαγγελματικές σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, πέρασε την τελευταία πενταετία διαδραματίζοντας ζωτικής σημασία ρόλο στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Με τον ομογενή επιχειρηματία ν' αποζητά πλέον λύσεις μακριά από τα τετριμμένα, κατέληξε στην Κύπρο, εκεί όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά κι έχει τις απαραίτητες γνωριμίες για να πληροφορηθεί όλα όσα θέλει για μια τόσο σοβαρή περίπτωση. Αυτός είναι το πρόσωπο που θα διαδεχτεί τον Ζήση Βρύζα στην προεδρία έχοντας βρεθεί, συζητήσει μαζί και με τον κ. Σαββίδη και με τον απερχόμενο πρόεδρο, τα πάντα γύρω από την ομάδα, τις υποχρεώσεις του και τα σχέδια για το μέλλον.

Σαφώς κι η συγκεκριμένη κίνηση μαρτυρά την προοπτική που έχει ο μεγαλομέτοχος για την ομάδα, άσχετα αν πρόκειται για μια επιλογή που λόγω καμίας σχέσης κατά το παρελθόν με τον ΠΑΟΚ ξενίζει. Κάτι όχι απαραίτητα κακό αλλά κι αυτό θα φανεί στην πορεία. Οι κριτικές κι οι απόψεις που ακούγονται για τον ίδιο και το έργο του στο Ισραήλ είναι θετικές, όμως άλλο Ελλάδα, άλλο ΠΑΟΚ, άλλα δεδομένα, άλλες απαιτήσεις κι όπως πρέπει άπαντες κρίνονται στην πράξη. Με το καλό να ορίσει, να παρουσιαστεί και να μιλήσει για τον ρόλο του, τις σκέψεις του και το μέλλον του συλλόγου. Ας μη λησμονεί κανείς και την παρουσία της Sportfive στην όλη υπόθεση, γεγονός που σημαίνει πως λειτουργώντας αξιοκρατικά η υποψηφιότητά του κι η τελική επιλογή τους πέρασε κι από την έγκριση της συγκεκριμένης εταιρείας, η οποία πλέον διαδραματίζει καίριο ρόλο στη στελέχωση της ΠΑΕ. Περισσότερα σύντομα .... Προς το παρόν, καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους ...   

 

Γράψτε το σχόλιο σας...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.