31/08/2012 • 16:28

Η άλλη όψη του νομίσματος

Ολα τα ωραία έχουν ένα τέλος και το αντίστοιχο του ΠΑΟΚ έπειτα από δυο σεζόν διαδοχικής παρουσίας στους ομίλους του Europa League έμελλε να τον περιμένει στη Βιέννη. Δυστυχώς για την ομάδα οι συνθήκες που ευννοούσαν να συμβεί αυτό ήταν πολλές. Το ... "κακό" ξεκίνησε από τον πρώτο αγώνα καθώς όντας κατά πολύ ανώτερος θα μπορούσε να είχε εξασφαλίσει ένα καλύτερο σκορ που θα του έδινε μεγαλύτερη ασφάλεια εν όψει του επαναληπτικού.

28/08/2012 • 13:15

Επεσε στην παγίδα που του έστησαν

Η ποινή που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ είναι αναμφίβολα εξοντωτική. Ωστόσο εξίσου βέβαιο είναι πως το όλο σκηνικό μοιάζει σα μια καλοστημένη παγίδα στην οποία ο «Δικέφαλος» έπεσε … φαρδύς – πλατύς.

27/08/2012 • 13:13

Έχει προσωπικότητα

Η παρουσία του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος προσφέρεται για ένα πολύ σημαντικό συμπέρασμα. Αυτή η νέα ομάδα έχει προσωπικότητα κι αυτοί που αγωνιστικά ορίζουν τις τύχες της δε νιώθουν δέσμιοι του αποτελέσματος πιστεύοντας απόλυτα σ’ αυτό που ξεκίνησαν να κάνουν και να δημιουργούν λιθαράκι – λιθαράκι σε καθημερινή βάση πριν από δυο μήνες.

25/08/2012 • 12:25
11/08/2012 • 13:52

Η πρόκριση, η Ραπίντ και το σημείο μηδέν

«Αρκεί να παρουσιαστεί εξίσου καλή και σοβαρή στον επαναληπτικό αγώνα της προσεχούς Πέμπτης στην Τούμπα, εκεί όπου θα πρέπει να ξεπεράσει και την απουσία του τραυματία Πάμπλο Γκαρσία». Επειδή τα γραπτά μένουν, η εντός εισαγωγικών φράση ήταν ο επίλογος της αναφοράς μου στον πρώτο αγώνα με την Μπνέι Γεχούντα, στο πλέον πρόσφατο blog που είχα γράψει.

05/08/2012 • 01:45

Νοερή προέκταση

Φίλοι και γνωστοί ρωτούσαν μετά την επιστροφή από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τα συμπεράσματα που προέκυψαν από τη δουλειά που έγινε εκεί κι είχαμε την τύχη και τη χαρά να παρακολουθήσουμε.

CLEAR FILTERS