26/03/2012 • 14:23

Αφήστε τον να ηρεμήσει...

Στην Κέρκυρα ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Επικράτησε 4-0 επί της τοπικής ομάδας, διεύρυνε το εντυπωσιακό σερί του αήττητου σε εκτός έδρας αγώνες στους οκτώ αγώνες πρωταθλήματος, μα πάνω απ’ όλα απέδειξε πως έχει δυνατότητες αντάξιες όλων όσων υποστηρίζουν και θέλουν να πιστεύουν πως ο «Δικέφαλος» μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Κι αυτό συνυπολογίζοντας το ... ισοζύγιο ανάμεσα στη δυναμική αλλά και την τεράστια ανάγκη του συγκεκριμένου αντιπάλου για βαθμούς.

20/03/2012 • 17:40

Τελειώνουν οι δικαιολογίες για όλους

Σε μια ομαδική προσπάθεια, μερίδιο στην επιτυχία έχουν όλοι, όπως επίσης συμβαίνει και στο μοίρασμα του μεριδίου της αποτυχίας. Ο ΠΑΟΚ – για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική - απέτυχε, καταφέρνοντας ν' αποσπάσει ισοπαλία στον Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό.

11/03/2012 • 19:39

Εύκολα γκρεμίζεις δύσκολα χτίζεις ...

Οπως συνέβη και στους αγώνες με Ολυμπιακό και Ουντινέζε στην Τούμπα, έτσι και το Σάββατο, το πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα στάθηκε αρκετό για να δρομολογήσει τη μετέπειτα εξέλιξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες αιφνιδίασαν απόλυτα τους γηπεδούχους, προηγήθηκαν με 3-0, προκάλεσαν εκνευρισμό και πίεση στην πιο άδεια Τούμπα των τελευταίων ετών και παρά την αντεπίθεση διαρκείας των παικτών του «Δικεφάλου», κυρίως στην επανάληψη, άντεξαν κι έδωσαν συνέχεια στο εξαιρετικό σερί των πρόσφατων αποτελεσμάτων τους.

08/03/2012 • 00:01

Αναζητείται ο φάρος της αλήθειας στη θάλασσα της (α)διαφάνειας

Δε χωρά αμφιβολία πως η Γενική Συνέλευση των (μικρο)μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ της περασμένης Δευτέρας ήταν διαφορετική απ’ όλες τις προηγούμενες. Οι βασικοί λόγοι ήταν οι εξής τρεις: Η παρουσία του κόσμου, μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά, γεγονός που προδίδει και το σχετικό ενδιαφέρον που υπήρχε. Η εμφάνιση της διοίκησης σε αυτήν, η ενεργή συμμετοχή της και τέλος, όλα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκειά της παραθέτοντας την οικονομική κατάσταση της ομάδας.

05/03/2012 • 17:35

Κλειστά τα στόματα

Για όσους δεν το ήξεραν ή έκαναν πως δεν το γνώριζαν η εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού απέδειξε περίτρανα – για μια ακόμη φορά – πως ενδεχομένως πρόκειται για τις μια από τις πλέον απρόβλεπτες ομάδες στον κόσμο. Ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο ανεξαρτήτως προσώπων.

CLEAR FILTERS