29/10/2012 • 22:10

Χαμηλό... βαρομετρικό

Η «λευκή» ισοπαλία ανάμεσα στην Κέρκυρα και τον ΠΑΟΚ είχε ως αποτέλεσμα περισσότερα χαμόγελα για τους γηπεδούχους κι αντίστοιχα σκυθρωπά πρόσωπα στις τάξεις του «Δικεφάλου». Απόλυτα δικαιολογημένες και οι δυο αντιδράσεις. Η πικρία που προέκυψε για τους φιλοξενούμενους προέρχεται από – κατά κύριο λόγο – δυο αιτίες. Η πρώτη έχει να κάνει με τη νέα απώλεια βαθμών απέναντι σε ένα θεωρητικά υποδεέστερο αντίπαλο κι η δεύτερη με το γεγονός πως για έναν ακόμη αγώνα το ποδοσφαιρικό σενάριο της αναμέτρησης ήταν εκ των προτέρων γνωστό και κατά συνέπεια αναμενόμενο, ωστόσο δε βρέθηκε αποτελεσματικός τρόπος για ν’ αντιμετωπιστεί.

29/10/2012 • 22:08

Χαμηλό ... βαρομετρικό

Η «λευκή» ισοπαλία ανάμεσα στην Κέρκυρα και τον ΠΑΟΚ είχε ως αποτέλεσμα περισσότερα χαμόγελα για τους γηπεδούχους κι αντίστοιχα σκυθρωπά πρόσωπα στις τάξεις του «Δικεφάλου».

22/10/2012 • 18:25

Δε χαίρεται τις νίκες του

Ο ΠΑΟΚ νίκησε – και - την ΑΕΚ και σε συνδυασμό με την εντός έδρας ήττα του Πανιωνίου επανήλθε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πέντε βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

13/10/2012 • 08:13

Η πρώτη γνωριμία και η θέσπιση των κανόνων

Πενήντα επτά ημέρες μετά τη γραπτή δήλωσή του για την αγορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να παρουσιάσει εαυτόν, σκέψεις και σχέδια, μέχρις ενός σημείου, σε δυο χρόνους.

09/10/2012 • 03:27

Παθαίνει και (πρέπει να) μαθαίνει

Το σφύριγμα της λήξης το βράδυ του Σαββάτου στο «Γεντί Κουλέ» άφησε τους πάντες με ανάμεικτα συναισθήματα. ΟΦΗ και ΠΑΟΚ αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1, μοιράστηκαν από έναν βαθμό αλλά αμφότεροι είχαν μια κοινή αίσθηση πως ναι μεν γλίτωσαν τα χειρότερα που στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν η ήττα και κανένας βαθμός αλλά ταυτόχρονα πως υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να έχουν πάρει και τη νίκη.

02/10/2012 • 00:05

Ζητείται (αν δεν απαιτείται) υπευθυνότητα

Το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ στην 5η αγωνιστική ήταν να συνεχίσει νικηφόρα αποδεικνύοντας παράλληλα τη συνεχή του βελτίωση στον αγωνιστικό χώρο. Το πρώτο σκέλος επετεύχθη καθώς επικράτησε του Αρη με 4-1 δημιουργώντας ένα μίνι σερί τριών νικών αλλά το δεύτερο – που είναι και το πιο σημαντικό – επιδέχεται περαιτέρω συζήτησης. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη αρχίζει να εδραιώνει το καλό ξεκίνημα στις αναμετρήσεις. Καταβάλει συγκεκριμένη προσπάθεια με μεθοδικότητα και πολύ υπομονή να πάρει εξ αρχής την κατοχή της μπάλας, να οργανώσει επιθέσεις και να επιτεθεί με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή.

CLEAR FILTERS